Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 02:49

19
فروردین
طرز تهیه دمپختک گوجه و سیب زمینی

طرز تهیه دمپختک گوجه و سیب زمینی

این غذا شما را به یاد زمان قدیم و دوران کودکی می‌اندازد. دمپختک گوجه و سیب زمینی یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که عطر و طعمش شما را به یاد زمان قدیم و دوران کودکی می‌اندازد.

 دمپختک گوجه و سیب زمینی یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که عطر و طعمش شما را به یاد زمان قدیم و دوران کودکی می‌اندازد. طرز تهیه این پلو بسیار راحت است و نکته‌ی بسیار مهم این غذا، کم‌هزینه بودن آن است.

دمپختک گوجه و سیب زمینی جزء غذا‌هایی است که می‌توانید خیلی راحت و فوری در منزل تهیه نمایید. در تهیه این غذا با توجه به ذائقه خود می‌توان از گوشت سفید، قرمز، میگو، حبوبات و… استفاده کنید در برخی مناطق دمپخت گوجه فرنگی با سیب زمینی تهیه می‌شود.
 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پلوی خوشمزه و لذیذ؛ به یاد زمان قدیم

 

مواد لازم

  • ۲ پیمانه برنج

 ۵ عدد گوجه

 ۱ ق رب گوجه

 ۲ عدد سیب زمینی

 ۲ عدد پیاز

 روغن و نمک و زردچوبه و فلفل

 ۲ لیوان آب

طرز تهیه پلوی خوشمزه و لذیذ؛ به یاد زمان قدیم

طرز تهیه

۱. ابتدا سیب زمینی نگینی را سرخ کرده و کنار بگذارید، سپس پیاز را در روغن تفت دهید.

۲. گوجه خرد شده را اضافه کرده، وقتی گوجه آب انداخت رب، ادویه و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کرده و خوب تفت دهید.

۳. ۲ لیوان آب و برنج را اضافه کرده با حرارت ملایم بپزید تا آب برنج خشک شود. سپس زیر گاز را کم کنید تا ۱ ساعت به خوبی بپزد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه دمپختک ؛ غذای اصیل و ساده

دمپختک شیرازی

طرز تهیه پلوی خوشمزه و لذیذ؛ به یاد زمان قدیم

برچسب ها: برنج، گوجه فرنگی، سیب زمینی، غذای فوری، دمپختک، طرز تهیه دمپختک تعداد بازديد: 136 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز