تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن........... به میزان لازم
گوشت چرخکرده............. 250 گرم
نمک و فلفل.............. به میزان لازم
زردچوبه ................یکدوم قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی ..................1 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای سبز خرد کرده...................... یکدوم پیمانه
پیازداغ.............. 2 قاشق سوپخوری
کنسرو نخودفرنگی ...................یکسوم پیمانه
کنسرو ذرت............... یکسوم پیمانه
گشنیز خرد کرده................. 2 قاشق سوپخوری
خمیر یوفکا دالیا ...............4 ورق
کره آبکرده.............. 50 گرم
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا....................200 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دونات خوشمزه
طرز تهیه
قدری روغن، گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه رب گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را به همراه پیازداغ بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
حالا مواد را از روی حرارت برداشته، نخودفرنگی، ذرت و گشنیز را اضافه کنید و مخلوط نمائید. سپس خمیر را روی سطح میز کار قرار دهید و با کره آغشته کنید و یک لایه دیگر خمیر رویش قرار دهید همین کار را تکرار کنید تا چهار لایه شود. اینک روی سطح خمیر پنیر بپاشید و از مواد فراهم کرده رویش بریزید.
حالا از لبة خمیر آن را رول کنید و در سینی فر بگذارید و رویش را با کره آغشته کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک رولت خانگی