Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:12

5
اسفند
ميتلف سبزيجات

ميتلف سبزيجات

عدس را جوشانده و آبكش كنيد. آب سبزيجات را در قابلمه به جوش آورده و برنج را به آن اضافه كنيد. وقتي به جوش آمد شعله را كم كرده و با در بسته 10 دقيقه بجوشانيد. عدس، پياز، هويج و كرفس را اضافه كرده و روي شعله ملايم با در بسته بپزيد

مواد لازم

پنير موتزارلا..................250 گرم، نگيني شده

عدس............سه‌چهارم پيمانه

آب سبزيجات.............3 پيمانه

برنج ايراني............يك پيمانه،‌ شسته شده

پياز.............يك‌دوم پيمانه، ساطوري

هويج..............يك‌دوم پيمانه،‌ رنده شده

كرفس، اسلايس نازك............يك‌دوم پيمانه

كنسرو ذرت................يك‌دوم پيمانه

كره..............3 قاشق سوپخوري

اسفناج...............300 گرم

تخم‌مرغ...................2 عدد، زده

ريحان...............يك‌سوم پيمانه، ساطوري

نمك و فلفل سياه................به ميزان لازم

گوجه فرنگی.................... يك عدد، ورقه ورقه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی

 

 

 

روش‌تهیه

عدس را جوشانده و آبكش كنيد. آب سبزيجات را در قابلمه به جوش آورده و برنج را به آن اضافه كنيد. وقتي به جوش آمد شعله را كم كرده و با در بسته 10 دقيقه بجوشانيد. عدس، پياز، هويج و كرفس را اضافه كرده و روي شعله ملايم با در بسته بپزيد تا آب آن تبخير شده و عدس نرم شود (حدود 30 دقيقه). شعله را خاموش كرده و ذرت را روي مواد بريزيد. در قابلمه را بسته و 5 دقيقه صبر كنيد، سپس با چنگال ذرت را با برنج و سبزيجات مخلوط كرده و 5 دقيقه ديگر در ديگ را ببنديد. فر را روي 180 درجه‌ي سانتی‌گراد گرم كنيد. قالب را چرب كنيد. اسفناج را در يك‌دوم ليوان آب‌جوش به مدت 3 دقيقه پخته، سپس آبكش كرده و آب اسفناج را كاملاً بگيريد. وقتي اسفناج خشك شد، آن را با چاقو كمي خرد كنيد. در يك كاسه بزرگ مايه برنج و سبزيجات را كه سرد شده با اسفناج، يك پيمانه از پنير موتزارلای دالیا، تخم‌مرغ‌ها، ريحان و نيمي از سس چكا را مخلوط كنید. مايه را در قالب ريخته و گوجه‌هاي حلقه حلقه را روي آن بچينيد. باقي پنير موتزارلا را روي آن ريخته و كره را تكه تكه كرده و روي آن بريزيد. قالب را حدود 30 دقيقه در فر بگذاريد تا روي آن برشته شود. ميتلف را 15 دقيقه استراحت داده، سپس از قالب خارج كرده و بعد از برش زدن با باقي سس چكا سرو كنيد.

بیشتربخوانید:

 

 

 

طرز تهيه سس چکا:

براي تهيه سس چكا همه مواد را (گوجه گیلاسی 450 گرم، پیازچه 3 عدد، سیر 3 حبه، ریحان 30 گرم، روغن زیتون 4 قاشق) در يك غذاساز كمي خرد كنيد، اما مواظب باشيد پوره نشود. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و در يخچال بگذاريد.

منبع : شور و شیرین

 بیشتر بخوانید:

انواع خورش بامیه + طرز تهیه

پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه

 

 

 

برچسب ها: عدس، فست فود، اسفناج، آموزش آشپزی، میتلف، پنير موتزارلا، غذای جدید، ريحان تعداد بازديد: 255 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز