Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 23:58

1
اسفند
برگر فرانسوی

برگر فرانسوی

آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. آن‌گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم:

آب پیاز................. 50 گرم

سس کچاپ50............... گرم

خردل............. یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل................ به میزان لازم

سیر ساطوری کرده ...................یک حبه

راسته و فیله گوساله (چرخکرده).................. 500 گرم

روغن زیتون.............. 2  قاشق سوپخوری

نان همبرگر................4 عدد

کاهو و گوجه‌فرنگی................. به میزان لازم

پنیر گودا ...............4 ورق

پیاز حلقه‌ای تفت داده ...............1 عدد کوچک

ریحان............... یک دسته کوچک

سیب زمینی سرخ کرده................. به میزان لازم

بیشتربخوانید:

همبرگر هویج ؛ ساندویچی سرشار از ویتامین A

 

 

 

 

طرز تهیه :

آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. آن‌گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.

حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابة مناسبی با روغن سرخ کنید. سپس نان‌ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخکرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیب‌زمینی و ریحان بیارائید.

 بیشتر بخوانید:

پنکیک سیب‌زمینی مغزدار با گوشت +طرزتهیه

پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه

فلافل نخود فرنگی ؛ روشی جدید برای پخت فلافل

 

 

برچسب ها: برگر، روغن زیتون، خردل، پیاز، سس کچاپ، پنیر گودا، همبرگر، برگر فرانسوی تعداد بازديد: 88 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز