Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:20

27
بهمن
کباب در سیخ‌های رزماری

کباب در سیخ‌های رزماری

گوشت را به قطعات مناسب خرد کنید. آن‌گاه در ظرف مناسبی به همراه نمک، فلفل، روغن زیتون و زعفران مخلوط نمائید و یکساعت در یخچال قرار دهید. حالا تکه‌های گوشت را به همراه فلفل دلمه‌ای در ساقه‌های رزماری فرو برید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

گوشت فیلة گوساله ..................600 گرم

نمک و فلفل ..............به میزان لازم

روغن زیتون.............. 2 قاشق سوپخوری

زعفران............... به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای (سبز و قرمز).............. 1عدد بزرگ

ساقه‌های رزماری............ به میزان لازم

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه

گوشت را به قطعات مناسب خرد کنید. آن‌گاه در ظرف مناسبی به همراه نمک، فلفل، روغن زیتون و زعفران مخلوط نمائید و یکساعت در یخچال قرار دهید. حالا تکه‌های گوشت را به همراه فلفل دلمه‌ای در ساقه‌های رزماری فرو برید و روی صفحه گریل آن را کباب کنید.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: روغن زیتون، کباب، زعفران، طرز تهیه کباب، فلفل دلمه ای، رزماری تعداد بازديد: 340 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز