Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:15

23
بهمن
مرغ با تمرهندی

مرغ با تمرهندی

ابتدا ساق‌ها را با محلول زعفران آغشته كنيد تا مزه‌دار شود. سپس اطراف ساق‌ها را در روغن تفت دهيد. آنگاه به ترتيب فلفل دلمه‌اي نگيني شدهو تفت داده شده، پياز و سير رنده شده و نيز ادويه‌ها را شامل: زيره، گرم‌ماسالا، پودر كاري

مواد لازم

مرغ......................750 گرم

زعفران دم كرده...............2 قاشق سوپخوری

روغن................. 4 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌اي رنگی ................1 عدد

پیاز رنده شده ....................1 عدد

سیر رنده شده..............1 عدد

زیرة سیاه................1 قاشق چایخوری

گرم ما سالا..................1 قاشق چایخوری

پودر کاری................. 1 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل...................1 قاشق چایخوری

بذر گشنیز................1 قاشق چایخوری

فلفل تند خشک..................3 عدد

پودر هل......................نصف قاشق چایخوری

تمرهندی................نصف بسته

آب.................. 3 پیمانه

قرص عصاره مرغ.................... 1 عدد

جعفری، گشنیز، شنبلیله......................250 گرم

ماست خامه‌ای زده شده..................3 قاشق سوپخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا ساق‌ها را با محلول زعفران آغشته كنيد تا مزه‌دار شود. سپس اطراف ساق‌ها را در روغن تفت دهيد. آنگاه به ترتيب فلفل دلمه‌اي نگيني شدهو تفت داده شده، پياز و سير رنده شده و نيز ادويه‌ها را شامل: زيره، گرم‌ماسالا، پودر كاري، پودر زنجبيل، بذر گشنيز و فلفل خشك را بيفزاييد و در قابلمه را بگذاريد تا مرغ كمي پخته شود. تمرهندي را نيز با يك پيمانه آب مخلوط كنيد تا شيرة غليظي به دست آيد. شيره را در صافي بريزيد تا هسته‌ها جدا شود. يك عدد قرص عصارة مرغ نيز به شيرة تمرهندي اضافه كنيد. در اين مرحله سبزهاي خرد شده را بدون تفت دادن بيفزاييد و بگذاريد تا غذا كم آب شود و جا بيفتد.

غذا را بچشيد در صورت كم نمك بودن به آن نمك بزنيد. در نهايت ماست زده شده به غذا اضافه كنيد و غذا را در ظرف مورد نظر بكشيد.

 بیشتر بخوانید:

آشنایی با غذاهای سنتی اصفهان

 

 

 

یادآوری

  به علت داشتن قرص مرغ نمک این غذا کافی می باشد و نمک لازم ندارد.

  ادویه ها را نباید بیش از 10 ثانیه تفت داد چرا که تلخ می شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: مرغ، آموزش آشپزی، زعفران، فلفل، سیر، طرز تهیه مرغ، ادویه مرغ، مرغ ترش، تخم گشنیز، مرغ مجلسی تعداد بازديد: 165 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز