Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:05

21
بهمن
کائوکائو

کائوکائو

سيرابي را جوشانده و خرد کنيد. پياز و سير را سرخ و نمک و ادويهجات را به آن اضافه کنيد. سيرابي، برگبو، شير و آب را به آن اضافه کرده و در زودپز بريزيد تا پخته شود. به سيرابي پخته شده نعناع و جعفري اضافه کرده و با برنج سرو کنيد.

مواد لازم

سیرابی گاو.....................یک کیلوگرم

پیاز بزرگ.................2 عدد، خرد شده

سیر...................6 حبه، رنده شده

روغن مایع....................نصف پیمانه

نمک.....................به مقدار لازم

فلفل زرد....................2 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز...................2 قاشق سوپخوری

زردچوبه......................یک قاشق چایخوری

زیره و فلفل سیاه....................به مقدار لازم

برگ‌بو...................2 عدد

شیر..................4 قاشق سوپخوری

آب.....................به مقدار کافی

نعنای تازه.....................به مقدار لازم

جعفری خرد شده.....................50 گرم

سیب‌زمینی.................برای تزئین، پخته شده

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود

طرز تهیه آش سیرابی بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه کله پاچه خانگی

 

 

 

روش‌تهیه

سيرابي را جوشانده و خرد کنيد. پياز و سير را سرخ و نمک و ادويهجات را به آن اضافه کنيد. سيرابي، برگبو، شير و آب را به آن اضافه کرده و در زودپز بريزيد تا پخته شود. به سيرابي پخته شده نعناع و جعفري اضافه کرده و با برنج سرو کنيد. غذا را با پوره سيب زميني تزئين کنيد.

منبع : شور و شیرین

 

 

برچسب ها: کله پاچه، سیب زمینی، فلفل، گوشت، زیره، سیر، جعفری، سیرابی، گرفتن بوی سیرابی، پاک کردن سیرابی تعداد بازديد: 166 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز