تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن مایع........... 200 میلیلیتر
پیاز ورقهای خرد کرده............. 2 عدد
گشنیز خرد کرده............... 50 گرم
فلفل سبز تند، خرد کرده.............. 2 عدد
زنجفیل ریز خرد کرده...............یک و یکدوم قاشق چایخوری
سیر له کرده..............یک و یکدوم قاشق چایخوری
پودر چیلی............... 1 قاشق چایخوری
زردچوبه................یکدوم قاشق چایخوری
مغز ران بره، مکعبی خرد کرده.............. 450 گرم
آب .................700 میلیلیتر
نمک.................... 1 قاشق چایخوری
اسفناج خرد کرده................1 کیلوگرم
فلفل قرمز خرد کرده برای تزئین .......................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه
150 میلیلیتر از روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه گشنیز و فلفل سبز را بیفزائید و 3-5 دقیقه تفت دهید. حالا حرارت را ملایم کنید و زنجفیل، سیر، پودر چیلی و زردچوبه را به مواد درون تابه، اضافه کنید و هم بزنید. سپس گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. حالا آب را بیفزائید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد. اینک باقیماندة روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید و اسفناج را قدری در آن تفت دهید. اکنون اسفناج را همراه با نمک به گوشت بیفزائید و 5 دقیقه دیگر خوراک را بپزید حالا خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و با فلفل قرمز خرد کرده بیارائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه مرغ روسی ، غذایی متفاوت و خوشمزه