ته دیگ بال مرغ یکی از روشهای بسیار خوشمزه و ساده برای داشتن یک ته دیگ مجلسی و ساده است که با بال مرغ تهیه می شود و شما می توانید برای مهمانی و مجالس بجای استفاده از ته دیگ های تکراری از بال مرغ استفاده کنید و در نهایت یک بال مرغ بسیار خوشمزه و ترد داشته باشید که می توانید به همراه زرشک پلو این غذای خوشمزه را سرو کنید. شما می توانید به دلخواه از بال و کتف استفاده کنید و یا فقط از بال مرغ استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ته دیگ بال مرغ رستورانی
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مرغ به مقدار لازم
طرز تهیه ته دیگ بال مرغ بدون ماست به سبک رستورانی
مرحله اول: مرینت کردن بال مرغ
مرحله دوم: نیم پز کردن بال مرغ
مرحله سوم: پخت برنج
برنج را از چند ساعت قبل باید بشورید و با کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید. سپس روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد آبکش کنید و نیمی از برنج را داخل یک کاسه بریزید و با زعفران مخلوط کنید.
مرحله چهارم: پخت ته دیگ بال مرغ
در ادامه باید کف قابلمه کمی کره و روغن و زعفران بریزید و بال ها کف قابلمه از سمت پوست مرغ بچینید و برنج زعفرانی را روی آن ریخته و با کفگیر صاف کنید و بعد برنج ساده را بریزید و روی پلو را صاف کنید و برای ۴۵ دقیقه بگذارید تا پخته شود. نوش جان
بیشتربخوانید:
30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی
نکات کلیدی در تهیه ته دیگ بال مرغ زعفرانی شیک و مجلسی
اگر می خواهید بال ها را به صورت خام کف قابلمه قرار دهید بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید.
می توانید این ته دیگ بال مرغ خوشمزه را داخل قالب های مختلف ریخته و در فر نیز تهیه کنید.
در تهیه این غذا هرچقدر بیشتر زعفران بزنید رنگ و طعم بهتری خواهد داشت.
می توانید پیاز و سیر مواد مرینت را جدا سرخ کنید و در کنار این پلو قرار دهید و سرو کنید.