Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 01:19

15
دی
پلو ماهیچه مسینه

پلو ماهیچه مسینه

ماهیچه‌ها را در آب در حال جوش 10 دقیقه بپزید. آن‌گاه آنها را از آب خارج کرده و همراه با روغن تفت دهید. سپس پیاز را تفت دهید و نیمی از آن را با ماهیچه و به میزان کافی آب بپزید. در اواخر پخت باقیماندة پیاز، ادویه‌جات، بهار نارنج، گلاب و برگ بو

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

ماهیچه گوسفندی............... 2 عدد

روغن................ به میزان لازم

پیاز خلالی خرد کرده.....................400 گرم

چوب دارچین.................2 عدد

هل...................4 عدد

نمک..................به میزان لازم

فلفل سیاه...........   یک دوم قاشق چایخوری

بهار نارنج...................5 گرم

گلاب.................. 2 قاشق سوپخوری

برگ بو..................... 4 عدد

برنج آبکش‌کرده .............2 پیمانه

آرد ....................500 گرم

مایه خمیر.................2 گرم

بیکینگ پودر .................3گرم

تخم مرغ................ 1عدد

زعفران.................. به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

فوت و فن های پخت چلو ماهیچه رستورانی

 

 

 

طرز تهیه

ماهیچه‌ها را در آب در حال جوش 10 دقیقه بپزید. آن‌گاه آنها را از آب خارج کرده  و همراه با روغن تفت دهید. سپس پیاز را تفت دهید و نیمی از آن را با ماهیچه و به میزان کافی آب بپزید. در اواخر پخت باقیماندة پیاز، ادویه‌جات، بهار نارنج، گلاب و برگ بو را اضافه کنید و صبر کنید تا ماهیچه پخته و آبش کم شود. سپس آرد، مایه خمیر، بیکینگ‌پودر، آب و نمک را مخلوط کنید. تخم‌مرغ  و روغن را بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. اینک برنج را در دیگ مسی تک نفره بریزید، یکی دو قاشق از آب گوشت را روی سطح برنج بدهید و ماهیچه را به گونه‌ای که ابتدای استخوان از لبة دیگچه بیرون بماند قرار دهید. سپس یک‌ چانه از خمیر را روی سطح آرد پاشیده پهن کنید و روی در دیگچه را بپوشانید (مطابق شکل) و به مدت 5 دقیقه در فر گرم کرده با دمای  175 درجة سانتیگراد قرار دهید. سپس آن را خارج کرده و  روی خمیر را با زعفران و کنجد آغشته کنید و مجدداً در فر قرار دهید تا سطح خمیر برشته شود.

بیشتر بخوانید:

ته دیگ مرغ زعفرانی + طرز تهیه

ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه‌

 

 

برچسب ها: گلاب، زعفران، برگ بو، دارچین، بهار نارنج، طرز تهیه ماهیچه تعداد بازديد: 74 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز