تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
ماهیچه گوسفندی............... 2 عدد
روغن................ به میزان لازم
پیاز خلالی خرد کرده.....................400 گرم
چوب دارچین.................2 عدد
هل...................4 عدد
نمک..................به میزان لازم
فلفل سیاه........... یک دوم قاشق چایخوری
بهار نارنج...................5 گرم
گلاب.................. 2 قاشق سوپخوری
برگ بو..................... 4 عدد
برنج آبکشکرده .............2 پیمانه
آرد ....................500 گرم
مایه خمیر.................2 گرم
بیکینگ پودر .................3گرم
تخم مرغ................ 1عدد
زعفران.................. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
فوت و فن های پخت چلو ماهیچه رستورانی
طرز تهیه
ماهیچهها را در آب در حال جوش 10 دقیقه بپزید. آنگاه آنها را از آب خارج کرده و همراه با روغن تفت دهید. سپس پیاز را تفت دهید و نیمی از آن را با ماهیچه و به میزان کافی آب بپزید. در اواخر پخت باقیماندة پیاز، ادویهجات، بهار نارنج، گلاب و برگ بو را اضافه کنید و صبر کنید تا ماهیچه پخته و آبش کم شود. سپس آرد، مایه خمیر، بیکینگپودر، آب و نمک را مخلوط کنید. تخممرغ و روغن را بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. اینک برنج را در دیگ مسی تک نفره بریزید، یکی دو قاشق از آب گوشت را روی سطح برنج بدهید و ماهیچه را به گونهای که ابتدای استخوان از لبة دیگچه بیرون بماند قرار دهید. سپس یک چانه از خمیر را روی سطح آرد پاشیده پهن کنید و روی در دیگچه را بپوشانید (مطابق شکل) و به مدت 5 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد قرار دهید. سپس آن را خارج کرده و روی خمیر را با زعفران و کنجد آغشته کنید و مجدداً در فر قرار دهید تا سطح خمیر برشته شود.
بیشتر بخوانید:
ته دیگ مرغ زعفرانی + طرز تهیه
ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه