تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
برنج.................. ٢ پيمانه
فيلة مرغ .................. ٢٥٠ گرم
نمك و فلفل................. به میزان لازم
زعفران دم كرده............. ١ قاشق سوپخورى
آبلیموی تازه.................. 2 قاشق چایخوری
روغن............... به میزان لازم
فلفل دلمه اى رنگى................... ٢٠٠ گرم
خلال بادام.............. ٥٠ گرم
خلال پسته.................... ٥٠ گرم
نخودسبز ................٥٠ گرم
ذرت ................. ٥٠ گرم
كره ................. ٥٠ گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه قیمه نثار قزوینی
طرز تهیه
برنج را آبکش کرده و دم کنید، آنگاه فيلههاى مرغ را با نمك، فلفل، زعفران و آبليمو مزهدار کنید و به مدت ١ ساعت استراحت دهید. سپس آنها را در روغن سرخ كنيد و كنار بگذاريد. فلفل دلمهاى، خلال بادام، خلال پسته ، نخودسبز و ذرت را نیز در كره تف دهید و کنار بگذارید. حالا پلو را سرو کنید و با مواد آماده کرده و فیلة مرغ آن را بیارائید.
منبع : شور و شیرین