Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:39

29
آذر
غذایی خوشمزه برای دوستداران بادمجان

غذایی خوشمزه برای دوستداران بادمجان

امروز به راحتی میتوانید یک میان وعده کاربردی و خوشمزه را با بادمجان که یکی از محبوب‌ترین سبزیجات است، درست کنید.

امروز به راحتی میتوانید یک میان وعده کاربردی و خوشمزه را با بادمجان که یکی از محبوب‌ترین سبزیجات است، درست کنید. دقت داشته باشید که مواد لازم ذکر شده برای ۴ نفر کافیست.

مواد لازم:

۲ عدد بادمجان

۱ قاشق چایخوری روغن زیتون

۱ قاشق چایخوری ریحان خشک

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری پاپریکا

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خوراک گوجه‌فرنگی با ذرت

 

 

 

مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:

۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ حبه سیر له شده

نصف قاشق چایخوری نمک

۱۰۰ گرم موزارلا یا چدار تازه رنده شده

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه رول کباب بادمجان

 

 

طرز تهیه

فر را با دمای ۲۳۰ درجه شروع کنید. بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید و به ضخامت یک سانتی متر برش دهید. برای نچسبیدن بادمجان‌ها روی سینی فر بهتر است که از کاغذ روغنی استفاده کنید.

روغن زیتون، ادویه و نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و به دو طرف بادمجان‌های برش خورده با قلم مو بمالید.

در سینی فر بادمجان‌ها را ردیفی بچینید، سینی را در فر قرار دهید. حداکثر با دما ۲۰۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا بادمجان‌ها طلایی شوند.

در حالی که بادمجان‌ها در فر در حال پخت هستند، میتوانید سس گوجه فرنگی را آماده کنید. گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید. روغن زیتون و سیر له شده را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا سیر عطر خود را در روغن آزاد کند.

گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید تا غلیظ شود. سس گوجه فرنگی را روی بادمجان‌های پخته شده بریزید.

(در این فاصله دمای فر را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید) و سپس ۳/۴ پنیر رنده شده را روی آن‌ها بپاشید و روی بادمجان‌ها را به آرامی مانند ساندویچ بپوشانید.

پنیر باقی مانده را روی آن‌ها بپاشید. ۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت

 

 

برچسب ها: میان وعده، روغن زیتون، بادمجان، پنیر موزارلا، سس گوجه فرنگی، غذای فوری، فینگرفود، طرز تهیه، پاپریکا تعداد بازديد: 192 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز