Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:35

6
آذر
طرز تهیه گل در چمن گیلانی؛ ساده و فوری

طرز تهیه گل در چمن گیلانی؛ ساده و فوری

گل در چمن یا همان نرگسی یکی از املت های بسیار خوشمزه گیلانی می باشد.

 گل در چمن یا همان نرگسی یکی از املت های بسیار خوشمزه گیلانی می باشد. این غذا به دلیل وجود لوبیا سبز دارای خواص غذایی زیادی از جمله ویتامین K، C و A می باشد.

 

لوبیا فیبر زیادی دارد که برای دستگاه گوارش بسیار مناسب است. لوبیا سبز دارای خواص ضد سرطانی می باشد و برای افسردگی بسیار مناسب است. گل در چمن را می توانید با روش پخت متفاوت و مواد اولیه مختلف مانند با قالب و یا اسفناج تهیه کنید. ما امروز گل در چمن را با لوبیا سبز برای شما آموزش می دهیم.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه بادمجان شکم پر به سبک گیلانی

طرز تهیه گل در چمن گیلانی؛ ساده و فوری

مواد لازم برای تهیه گل در چمن گیلانی

لوبیا سبز  ۲۰۰ گرم

سیر ۲ حبه

گوجه فرنگی ۳ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

زعفران ۲ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه گل در چمن گیلانی با لوبیا سبز

 

مرحله اول: آماده سازی مواد

لوبیا را بشورید و آن ها را روی تخته برش به صورت درشت خرد کنید و آن ها را داخل قابلمه آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد. بعد از پخته شدن لوبیا ها آن ها را از صافی رد کنید. سیر را بشورید و آن ها را له یا پوره کنید. گوجه فرنگی را بشورید و آن ها را از وسط نصف کنید و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. کتری را روشن کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید. زعفران را بسایید و داخل ظرف بریزید و آب جوشیده به مقدار ۲ قاشق غذا خوری به زعفران اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و ظرف را روی کتری قرار دهید تا زعفران رنگ باز کند.

بیشتربخوانید:

 

 

 

 مرحله دوم: تفت مواد

در تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس سیر پوره شده را با تابه اضافه کنید و سیر ها را تفت دهید تا از خامی خارج شوند و بوی سیر پخش شود. بعد از تفت دادن سیر ها نوبت اضافه کردن گوجه های پوره شده می باشد. گوجه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی پخته شود. سپس تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا با گوجه ها مخلوط شود و از لختگی خارج شود.

 

مرحله سوم: اضافه کردن لوبیا سبز

بعد از این که مواد با هم ترکیب شدند نوبت اضافه کردن لوبیا سبز های از قبل پخته شده می باشد. لوبیا ها را به مواد اضافه کنید و تفت دهید و هم بزنید. بعد از کمی تفت دادن ادویه ها که شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می باشد، آن ها را اضافه کنید و بعد زعفران از قبل دم کرده را داخل مواد بریزید و هم بزنید تا همه مواد به زعفران آغشته شود. بعد از ۲ و ۳ دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.

 

مرحله آخر: سرو گل در چمن

بعد از این که شعله را خاموش کردید گل در چمن شما آماده شده است در ظرف مناسب سرو کنید و برای تزئین روی آن می توانید از مقداری گوجه گیلاسی خرد شده و جعفری ریز شده استفاده کنید. لیمو ترش تازه و آبدار هم می توانید در کنار بشقاب سرو قرار دهید و به همراه نان داغ تازه و حتی برنج ایرانی سرو کنید. نوش جان.

 بیشتربخوانید:

 
 
 
 

نکات کلیدی برای تهیه گل در چمن

می توانید با زیتون و سیر ترشی و دوغ سرو کنید.

می توانید لوبیا سبز را در سایز های مختلف خرد کنید.

می توانید از پیاز داخ داخل غذا استفاده کنید.

به دلخواه می توانید مقدار سیر را کم و زیاد کنید.

 

 

برچسب ها: زعفران، نرگسی، غذای گیلانی، خورشت لوبیاسبز تعداد بازديد: 161 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز