خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از خورشتهای بسیار خوشمزه و ساده میباشد که شما میتوانید با لپه و یا بدون آن تهیه کنید که این کاملا سلیقهای میباشد.
این خورش بشدت خوشمزه و مجلسی است و شما می توانید برای مهمانی ها خود به راحتی تهیه کنید. شما می توانید برای چاشنی این خورشت از غوره یا رب لیمو عمانی و یا حتی پودر آن استفاده کنید و طعم نهایی را به خورشت بدهید. همچنین می توانید از بادمجان قلمی یا دلمه ای استفاده کنید و به دلخواه برای تزیین از گوجه گیلاسی استفاده کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت
مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
بادمجان ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
لپه ۱/۲ پیمانه
غوره یا رب لیمو یا پودر لیمو به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش افشاری
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده خوشمزه و مجلسی
مرحله اول: آماده سازی
اگر می خواهید لپه استفاده کنید باید لپه را برای ۱ ساعت خیس کنید و یک بار بجوشانید تا کف آن از بین برود و نیم پز شود. بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان ها از بین برود.
مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان
مرحله سوم: تفت دادن گوشت و پیاز
بیشتربخوانید:
30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی
مرحله چهارم: پخت خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده
نکات کلیدی در تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده مجلسی و راحت
می توانید در انتها برای تزیین از گوجه گیلاسی سرخ شده و کمی جعفری استفاده کنید.