مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ...................... 2 عدد
روغن مایع...................... یکدوم پیمانه (100 میلیلیتر)
شیر ولرم...................... 1 پیمانه (150 میلی لیتر)
سینة مرغ پخته و خرد کرده................... 1 عدد (500 گرم)
فلفل دلمه ریز خرد کرده.................. 1 عدد (70 گرم)
سیبزمینی پخته ریز خرد و سرخکرده....................... 1 عدد (70 گرم)
بادمجان خرد و سرخکرده .....................1 عدد (100 گرم)
زیتون خرد کرده................. 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رندهکرده دالیا ...................250 گرم
آرد ................... 2 پیمانه (300 گرم)
مایه خمیر..................... 1 قاشق سوپخوری (10 گرم)
بیکینگپودر............................. 1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل، پودرسیر و آویشن..................... به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه
کیک بادام فرانسوی + طرز تهیه
روشتهیه
تخم مرغ را 3 دقیقه با همزن بزنید. آنگاه روغن و شیر را بیفزایید. سپس سینة مرغ، فلفل دلمهای، سیبزمینی، بادمجان، زیتون و نیمی از پنیر را بیفزایید و مخلوط کنید. حالا آرد، مایه خمیر، بیکینگپودر، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهمکرده را در چند مرحله به مایه تخممرغی اضافه و مخلوط نمایید. اینک به مایه کیک حدود 10-15 دقیقه در دمای محیط استراحت
دهید. قالب 25 سانتیمتری را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید. حالا باقیماندة پنیر را روی کیک بریزید. سپس کیک را بهمدت 45-50 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بپزید.
اکنون در ظرف مناسبی برگردانید و با سس دلخواه سرو نمائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاپ کیک خرما خانگی
یادآوری
مخلوط آرد و ادویهجات را الک کنید.
برای داشتن کیک پوک میزان اندازهگیری مواد را رعایت کنید.
میتوان بجای سینة مرغ از ژامبون نیز استفاده نمود.
منبع : شور و شیرین