مواد لازم برای 4 نفر
پياز متوسط...................يك عدد، رنده شده
سير......................3 حبه، رنده شده
روغن زيتون............................3 قاشق سوپخوري
فيلهي گوشت گوسفندي........................300 گرم
نمک........................به مقدار لازم
ادويه مخلوط........................يك قاشق چایخوري
سيبزميني آبپز.........................2 عدد، متوسط
زردهي تخممرغ.........................يك عدد
كره نرم....................2 قاشق سوپخوري
فلفل سفيد..........................به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شاورما، لقمهی لذیذ لبنانی
روشتهیه
پياز و سير را در روغن زيتون تفت دهيد. فيله گوشت را اضافه كرده و كاملاً تفت دهيد، سپس نمك و ادويه مخلوط را افزوده و خوب تفت دهيد تا گوشت شاورما پخته شود. دقت کنید گوشت زياد خشك نشود. سپس بگذاريد تا خنك شود. سيبزميني آبپز را با تخممرغ، كره، نمك و فلفل سفيد با دستگاه غذاساز پوره كنيد. شاورمای گوشت را كف ظرف پيركس ريخته، سپس پوره سيبزميني را در قيف بریزید و در كنار شاورما شكل دهيد. ظرف را به مدت 20 دقيقه در فر قرار دهيد تا سيبزميني كمي طلايي شود. سپس با پياز خلالي و جعفري ميل كنيد.
منبع : شور و شیرین