Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 04:02

27
مهر
شاورمای گوشت با سيب‌زمينی

شاورمای گوشت با سيب‌زمينی

پياز و سير را در روغن زيتون تفت دهيد. فيله گوشت را اضافه كرده و كاملاً تفت دهيد، سپس نمك و ادويه مخلوط را افزوده و خوب تفت دهيد تا گوشت شاورما پخته شود. دقت کنید گوشت زياد خشك نشود. سپس بگذاريد تا خنك شود.

مواد لازم برای 4 نفر

پياز متوسط...................يك عدد، رنده شده

سير......................3 حبه، رنده شده

روغن زيتون............................3 قاشق سوپخوري

فيله‌ي گوشت گوسفندي........................300 گرم

نمک........................به مقدار لازم

ادويه مخلوط........................يك قاشق چایخوري

سيب‌زميني آب‌پز.........................2 عدد، متوسط

زرده‌ي تخم‌مرغ.........................يك عدد

كره نرم....................2 قاشق سوپخوري

فلفل سفيد..........................به ميزان لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شاورما، لقمه‌ی لذیذ لبنانی

 

روش‌تهیه

پياز و سير را در روغن زيتون تفت دهيد. فيله گوشت را اضافه كرده و كاملاً تفت دهيد، سپس نمك و ادويه مخلوط را افزوده و خوب تفت دهيد تا گوشت شاورما پخته شود. دقت کنید گوشت زياد خشك نشود. سپس بگذاريد تا خنك شود. سيب‌زميني آب‌پز را با تخم‌مرغ، كره، نمك و فلفل سفيد با دستگاه غذاساز پوره كنيد. شاورمای گوشت را كف ظرف پيركس ريخته، سپس پوره سيب‌زميني را در قيف بریزید و در كنار شاورما شكل دهيد. ظرف را به مدت 20 دقيقه در فر قرار دهيد تا سيب‌زميني كمي طلايي شود. سپس با پياز خلالي و جعفري ميل كنيد.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: شاورما، طرز تهیه، غذای لبنانی، روغن زيتون، ادويه تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز