Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:58

24
مهر
خورش كنگر

خورش كنگر

كنگرها را بعد از تيغ گرفتن در اندازه‌هاي 3 سانتي‌متري خرد کرده و بشوييد. کنگرها را با كمي روغن تا حدي كه نيم‌پز شوند سرخ كنيد.

مواد لازم برای 8 نفر

كنگر......................500 گرم(300 گرم پاك شده)

روغن...................به ميزان لازم

پياز.................يك عدد

گوشت گوسفند گردويي خرد شده..................... 500 گرم

زردچوبه و فلفل...............به میزان لازم

نمك و تخم‌گشنيز...................   به ميزان لازم

نعناع و جعفري.................. 500 گرم، خرد شده

آب‌غوره......................به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش کنگر، خورش خوشمزه بهاری

 

 

 

روش‌تهیه

كنگرها را بعد از تيغ گرفتن در اندازه‌هاي 3 سانتي‌متري خرد کرده و بشوييد. کنگرها را با كمي روغن تا حدي كه نيم‌پز شوند سرخ كنيد.

پياز را نگيني خرد کرده و سرخ كنيد. گوشت را اضافه کرده و كمي با پیاز تفت دهید. زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و با 2 تا 3 پيمانه آب نيم‌پز كنيد. نعناع و جعفري را كاملاً ريز خرد کرده و با كمي روغن سرخ كنيد. بعد از نيم ‌پز شدن گوشت، سبزیجات را با كنگر و نمك به آن اضافه کرده و صبر کنید تا خورش پخته و جا بيفتد. اواخر پخت آب‌غوره را اضافه کرده و بعد از جا افتادن با برنج سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: غذای سنتی، انواع خورش، خورش، آموزش آشپزی، خورشت، نعناع، طرز تهیه، آب‌غوره تعداد بازديد: 148 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز