Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:00

24
مهر
خورش قورمه جعفری

خورش قورمه جعفری

نيمي از روغن را در يك قابلمه داغ كرده و سبزي را روي شعله متوسط 8 تا 10 دقيقه سرخ كنيد. دايم آن را هم بزنيد،‌ سپس شعله را كم كرده و 2 پيمانه آب‌جوش اضافه كنيد.

مواد لازم برای 4 نفر

روغن مايع.....................يك‌چهارم پيمانه

تره و جعفري................... 50 گرم، ساطوري

پياز متوسط........................يك عدد،‌ رنده شده

گوشت چرخ‌كرده گوساله ......................500 گرم

نمك و فلفل....................به ميزان لازم

آرد......................يك پيمانه

آب انار يا آب‌غوره.....................يك‌دوم پيمانه

بادمجان قلمي.......................4 تا 5 عدد، سرخ كرده

 بیشتربخوانید:

خورش جعفری ؛ غذای خوشمزه گیلانی‌ها

 

 

روش‌تهیه

نيمي از روغن را در يك قابلمه داغ كرده و سبزي را روي شعله متوسط 8 تا 10 دقيقه سرخ كنيد. دايم آن را هم بزنيد،‌ سپس شعله را كم كرده و 2 پيمانه آب‌جوش اضافه كنيد.

پياز و گوشت را مخلوط نموده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد، سپس آن را به شكل كوفته‌هايي كوچك‌تر از گردو درآورده و در آرد بغلتانيد. باقي روغن را داغ كرده و كوفته‌ها را در آن سرخ كنيد.

كوفته‌ها را همراه آب انار به خورش اضافه كنيد. پس از 10 دقيقه بادمجان‌ها را روی مواد چيده و پس از 15 تا 20 دقيقه نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با كته سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: غذای سنتی، خورش، آموزش آشپزی، خورشت، بادمجان، آب انار، طرز تهیه، آب‌غوره تعداد بازديد: 133 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز