مواد لازم برای 4 نفر
روغن مايع.....................يكچهارم پيمانه
تره و جعفري................... 50 گرم، ساطوري
پياز متوسط........................يك عدد، رنده شده
گوشت چرخكرده گوساله ......................500 گرم
نمك و فلفل....................به ميزان لازم
آرد......................يك پيمانه
آب انار يا آبغوره.....................يكدوم پيمانه
بادمجان قلمي.......................4 تا 5 عدد، سرخ كرده
بیشتربخوانید:
خورش جعفری ؛ غذای خوشمزه گیلانیها
روشتهیه
نيمي از روغن را در يك قابلمه داغ كرده و سبزي را روي شعله متوسط 8 تا 10 دقيقه سرخ كنيد. دايم آن را هم بزنيد، سپس شعله را كم كرده و 2 پيمانه آبجوش اضافه كنيد.
پياز و گوشت را مخلوط نموده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد، سپس آن را به شكل كوفتههايي كوچكتر از گردو درآورده و در آرد بغلتانيد. باقي روغن را داغ كرده و كوفتهها را در آن سرخ كنيد.
كوفتهها را همراه آب انار به خورش اضافه كنيد. پس از 10 دقيقه بادمجانها را روی مواد چيده و پس از 15 تا 20 دقيقه نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با كته سرو كنيد.
منبع : شور و شیرین