Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 17:55

22
مهر
پیتزا فیورنتینا

پیتزا فیورنتینا

فر را روی 220 درجه‌ي سانتي‌گراد‌ داغ کنید. خمیر را در ظرف پیتزای 25 تا 30 سانتی‌متري پهن کنید. 2 قاشق سوپخوری روغن را در تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. اسفناج را درشت خرد کرده و به پیاز اضافه کنید

مواد لازم

پنیر موتزارلا.......................  180 گرم، رنده شده

خمیر پیتزا.................یک عدد

روغن زيتون.................. 3 قاشق سوپخوري

پیاز قرمز کوچک....................یک عدد،‌ خلالی

اسفناج...................175 گرم، خرد شده

سس کچاپ...................3 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ.....................يك عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

 

 

 

روش‌تهیه

فر را روی 220 درجه‌ي سانتي‌گراد‌ داغ کنید. خمیر را در ظرف پیتزای 25 تا 30 سانتی‌متري پهن کنید. 2 قاشق سوپخوری روغن را در تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. اسفناج را درشت خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. تفت دادن را روی حرارت ملایم ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. روی پیتزا را با قلم‌مو کمی روغن مالیده و سس را روی آن پخش کنید. اندکی پنیر موتزارلاي رنده شده‌ي داليا را روی خمیر ریخته و اسفناج را روی آن پخش کنید. ظرف را به مدت 10 دقیقه در فر قرار داده، سپس آن را خارج کرده، مرکز پیتزا را کمی گود کنید. تخم‌مرغ را روي قسمت گود شکسته و پنیر موتزارلاي رنده شده را روی پیتزا بريزيد. سپس آن را به مدت 10 دقیقه‌ي دیگر در فر قرار دهید تا دور خمیر طلایی شود.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: پیتزا، اسفناج، پنیر پیتزا، سس کچاپ، خمیر پیتزا، پیتزا رژیمی، پنیر موتزارلا تعداد بازديد: 157 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز