مواد لازم برای 6 نفر
برنج.......................3 پيمانه
عدس..................يكونيم پيمانه
اسفناج...................يك كيلوگرم، پاك شده
روغن..................به مقدار لازم
گوشت گوسفند..................500 گرم بياستخوان
پياز.................... 2 عدد
نمك و فلفل...................به ميزان لازم
پيازداغ...................2 قاشق سوپخوري
گرد غوره.................... به ميزان لازم
كشمش........................150 گرم
بیشتربخوانید:
روشتهیه
برنج را خيس كنيد. عدس را بپزيد. اسفناج را خرد کرده و با كمي روغن سرخ كنيد. گوشت را همراه با پياز و فلفل بپزيد و بعد از پخت نمك بزنيد. برنج را بجوشانيد و اواخر پخت، عدس را اضافه کرده و برنج را آبكش كنيد. برنج را همراه با اسفناج، گوشت و گرد غوره لابهلا دم كنيد و موقع سرو كردن، روي آن كشمش سرخ شده همراه با پيازداغ بريزيد و سرو كنيد.