Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:27

21
مهر
ته‌چين عدس

ته‌چين عدس

برنج را خيس كنيد. عدس را بپزيد. اسفناج را خرد کرده و با كمي روغن سرخ كنيد. گوشت را همراه با پياز و فلفل بپزيد و بعد از پخت نمك بزنيد. برنج را بجوشانيد و اواخر پخت، عدس را اضافه کرده و برنج را آبكش كنيد. برنج را همراه با اسفناج

مواد لازم برای 6  نفر

برنج.......................3 پيمانه

عدس..................يك‌ونيم پيمانه

اسفناج...................يك كيلوگرم، پاك شده

روغن..................به مقدار لازم

گوشت گوسفند..................500 گرم بي‌استخوان

پياز.................... 2 عدد

نمك و فلفل...................به ميزان لازم

پيازداغ...................2 قاشق سوپخوري

گرد غوره.................... به ميزان لازم

كشمش........................150 گرم

 بیشتربخوانید:

 

 

 

 

روش‌تهیه

برنج را خيس كنيد. عدس را بپزيد. اسفناج را خرد کرده و با كمي روغن سرخ كنيد. گوشت را همراه با پياز و فلفل بپزيد و بعد از پخت نمك بزنيد. برنج را بجوشانيد و اواخر پخت، عدس را اضافه کرده و برنج را آبكش كنيد. برنج را همراه با اسفناج، گوشت و گرد غوره لابه‌لا دم كنيد و موقع سرو كردن، روي آن كشمش سرخ شده همراه با پيازداغ بريزيد و سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ته چین، اسفناج، آموزش آشپزی، کشمش، ته چین قالبی، تزیین ته چین تعداد بازديد: 129 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز