برترینها: خورش داود پاشا یکی از خورشهای معروف ترکیه است که شباهتهایی به خورش فسنجون ما ایرانیها دارد.
طرز تهیه خورش فسنجان
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
نعناع تازه یا خشک ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
بیشتر بخوانید:
انواع خورش بامیه + طرز تهیه
دستور پخت خورشت داوود پاشا
مرحله اول
مرحله دوم
مرحله سوم
مرحله چهارم
پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل تابه تفت می دهیم تا سبک شود، سپس گوشت های قلقلی را داخل تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا تمام قسمت های گوشت به صورت کاملا یکدست سرخ شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه گوشت های قلقلی سرخ شد، نعناع را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس رب انار را داخل یک لیوان آب حل می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا آب به جوش بیاید و گوشت های قلقلی مغز پخت شوند.
مرحله ششم
حالا حرارت زیر تابه را کاملا ملایم می کنیم تا خورش به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد و روغن بیندازد. پس از اینکه خورش داود پاشا آماده شد آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.