Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:03

29
شهریور
رولت سوخاری گوساله

رولت سوخاری گوساله

ابتدا تمام سبزيجات را باريك و بلند خرد كرده و كمي بخار پز كنيد به طوري كه له نشود، هر يك از اسكالوپ‌ها را با طرف صاف بيفتك‌كوب بكوبيد تا نازك شود، و به آن نمك‌ و فلفل زده سبزيجات را ميانش گذاشته و رول كنيد

مواد لازم

فلفل دلمه‌اي زرد ......................2 عدد

هويج ....................2 عدد

كدو..................2 عدد

اسكالوپ فيله گوساله................... 6 عدد

آرد................. 3 قاشق سوپخوري

روغن.................. به مقدار كافي

نمك و فلفل................ به مقدار كافي

مواد لازم براي پودر سوخاري:

آرد سوخاري ................100 گرم

پنير پارمزان ..................50 گرم

سياه‌دانه.................. 50 گرم

تخم‌مرغ................ 2 عدد 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا تمام سبزيجات را باريك و بلند خرد كرده و كمي بخار پز كنيد به طوري كه له نشود، هر يك از اسكالوپ‌ها را با طرف صاف بيفتك‌كوب بكوبيد تا نازك شود، و به آن نمك‌ و فلفل زده سبزيجات را ميانش گذاشته و رول كنيد و با يك خلال دندان ببنديد، رول‌ها را ابتدا در آرد و بعد در مخلوط مواد پودرسوخاري زده  و در تابه سرخ كنيد.  اين رولت را مي‌توان با مقدار كمتري روغن آغشته‌ كرد و آن را در ظرف چرب شده به مدت نيم ساعت در فر 180 درجه سانتي‌گراد قرار داد تا طلايي شود، سپس خلال‌هاي دندان را بيرون آورده و با سالاد سرو نماييد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه رولت استرومبلی آلفردوی بوقلمون

 

 

 

یادآوری

اسكالوپ به ورقه‌هاي گوشت‌ گفته مي‌شود كه به صورت ورقه بريده شده و با كوبيدن نازك مي‌شود.   براي مزه‌داركردن گوشت مي‌توان كمي سس خردل روي آن ماليد و براي مزه‌دار كردن سبزيجات مي‌توان از پودر قرص عصاره مرغ استفاده كرد. 

 منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سبزیجات، ادویه، رولت، آموزش آشپزی، رولت گوشت، طرز تهیه، پنير پارمزان تعداد بازديد: 125 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز