مواد لازم
فلفل دلمهاي زرد ......................2 عدد
هويج ....................2 عدد
كدو..................2 عدد
اسكالوپ فيله گوساله................... 6 عدد
آرد................. 3 قاشق سوپخوري
روغن.................. به مقدار كافي
نمك و فلفل................ به مقدار كافي
مواد لازم براي پودر سوخاري:
آرد سوخاري ................100 گرم
پنير پارمزان ..................50 گرم
سياهدانه.................. 50 گرم
تخممرغ................ 2 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه رولت تخم مرغ و سبزیجات
روشتهیه
ابتدا تمام سبزيجات را باريك و بلند خرد كرده و كمي بخار پز كنيد به طوري كه له نشود، هر يك از اسكالوپها را با طرف صاف بيفتككوب بكوبيد تا نازك شود، و به آن نمك و فلفل زده سبزيجات را ميانش گذاشته و رول كنيد و با يك خلال دندان ببنديد، رولها را ابتدا در آرد و بعد در مخلوط مواد پودرسوخاري زده و در تابه سرخ كنيد. اين رولت را ميتوان با مقدار كمتري روغن آغشته كرد و آن را در ظرف چرب شده به مدت نيم ساعت در فر 180 درجه سانتيگراد قرار داد تا طلايي شود، سپس خلالهاي دندان را بيرون آورده و با سالاد سرو نماييد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه رولت استرومبلی آلفردوی بوقلمون
یادآوری
اسكالوپ به ورقههاي گوشت گفته ميشود كه به صورت ورقه بريده شده و با كوبيدن نازك ميشود. براي مزهداركردن گوشت ميتوان كمي سس خردل روي آن ماليد و براي مزهدار كردن سبزيجات ميتوان از پودر قرص عصاره مرغ استفاده كرد.