مواد لازم
پياز............... 1 عدد
روغن.....................به ميزان لازم
سينه مرغ.................1 عدد
هويج خرد شده.......................يك دوم پيمانه
نخود فرنگي..................1 پيمانه
سير.................. 1 حبه
آب مرغ................. 1 ليتر
زعفران آبكرده................. مقداري
سيب زميني...................2/1 پيمانه خرد شده
فلفل دلمهاي.................1 عدد
رب گوجه فرنگي.............................1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل......................به ميزان دلخواه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت
روشتهیه
پياز را خرد كرده و در كمي روغن تفت دهيد سپس سينه مرغ را بي استخوان كرده روي تخته به ابعاد 2×2 مكعبي خرد كنيد و قبل از اينكه رنگ پياز عوض شود مرغ و بعد هويج را اضافه كنيد و مواد را كمي تفت داده، رب را بيافزائيد. نخود فرنگي، سير، نمك، فلفل و آب مرغ را نيز بعد از 30 ثانيه به آن اضافه كنيد. وقتي مواد به جوش آمد زغفران را هم درون قابلمه بريزيد و بعد از اينكه مواد پخته شد سيبزمينيها را اضافه نمائيد. فلفل دلمهاي را نيز حلقه حلقه كنيد و روي مواد بگذاريد (مواد داخل قابلمه) هنگامي كه خوراك جا افتاد سير و فلفل را در بياوريد و خوراك را در ظرف بكشيد.
یشتربخوانید:
طرز تهیه تاکو گیاهی مکزیکی
یادآوری
هويج و سيبزميني را خيلي ريز خرد نكنيد و حتماً هم يك اندازه باشند.