مواد لازم
گوجهفرنگی............... 2 عدد
ریحان................. 2 دسته
اسپاگتی............. 250 تا 300 گرم
نمک............... به مقدار لازم
پیاز................ 1 عدد
دانه فلفل سیاه................. 8 عدد
سرکه بالزامیک ............2 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ.............. 2 عدد
کره.............. 120 گرم
رب گوجه.................. 2 تا 3 قاشق چایخوری
آب لیموترش ..............1 تا 2 قاشق سوپخوری
کاغذ مافین ................12 عدد
بیشتر بخوانید:
پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه
روشتهیه
گوجهها را لحظاتی در آب جوش انداخته و سپس پوست بگیرید و نگینی کنید.
ریحانها را ریزخرد کرده و چند برگ را برای تزیین کنار بگذارید.
اسپاگتی را با نمک پخته و آبکش کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی
پیاز را ریز کرده و با دانه فلفل، سرکه و 75 میلیلیتر آب بجوشانید و سپس از صافی عبور دهید، زرده تخممرغ را به مخلوط آب و سرکه اضافه کرده و به روش بنماری بزنید تا کرمی و غلیظ شود و از روی حرارت برداشته و کره را بیفزایید و بزنید، سپس رب گوجه، گوجه، ریحان، نمک و آب لیموترش را اضافه کنید.
اسپاگتیها را به مقدار لازم در کاغذ ریخته و سس را رویش بریزید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.