Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:17

24
مرداد
مافین پاستا

مافین پاستا

گوجه‌ها را لحظاتی در آب جوش انداخته و سپس پوست بگیرید و نگینی کنید.ریحان‌ها را ریزخرد کرده و چند برگ را برای تزیین کنار بگذارید.

مواد لازم

گوجه‌فرنگی............... 2 عدد

ریحان................. 2 دسته

اسپاگتی............. 250 تا 300 گرم

نمک............... به مقدار لازم

پیاز................ 1 عدد

دانه فلفل سیاه................. 8 عدد

سرکه بالزامیک ............2 قاشق سوپ‌خوری

زرده تخم‌مرغ.............. 2 عدد

کره.............. 120 گرم

رب گوجه.................. 2 تا 3 قاشق چای‌خوری

آب لیموترش ..............1 تا 2 قاشق سوپ‌خوری

کاغذ مافین ................12 عدد

 بیشتر بخوانید:

پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه

 

 

 

روش‌تهیه

گوجه‌ها را لحظاتی در آب جوش انداخته و سپس پوست بگیرید و نگینی کنید.

ریحان‌ها را ریزخرد کرده و چند برگ را برای تزیین کنار بگذارید.

اسپاگتی را با نمک پخته و آب‌کش کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی

 

 

پیاز را ریز کرده و با دانه فلفل، سرکه و 75 میلی‌لیتر آب بجوشانید و سپس از صافی عبور دهید، زرده تخم‌مرغ را به مخلوط آب و سرکه اضافه کرده و به روش بن‌ماری بزنید تا کرمی و غلیظ شود و از روی حرارت برداشته و کره را بیفزایید و بزنید، سپس رب گوجه، گوجه، ریحان، نمک و آب لیموترش را اضافه کنید.

اسپاگتی‌ها را به مقدار لازم در کاغذ ریخته و سس را رویش بریزید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: اسپاگتی، آموزش آشپزی، مافین، سرکه بالزامیک تعداد بازديد: 197 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز