Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:44

15
مرداد
پيتزا ماهی‌تابه‌ای

پيتزا ماهی‌تابه‌ای

درون كاسه‌اي آرد، نمك، ماست، بيكينگ‌پودر، تخم‌مرغ و روغن مايع را ريخته و هم بزنيد اين خمير حال چسبندگي دارد. كف ماهي‌تابه 30 سانتي‌ را چرب كرده و خمير را كف ظرف بخوابانيد

مواد لازم برای خمير

آرد.................... يك و نيم پيمانه

ماست..................يك دوم پيمانه

بيكينگ‌پودر................1 قاشق مرباخوري

نمك.............1 قاشق چايخوري

تخم‌مرغ..............1 عدد

روغن مايع.................2 قاشق سوپخوري

 

مواد لازم براي رويه پيتزا:

سوسيس................5 عدد

 فلفل دلمه‌اي................. 1 عدد

زيتون................10 عدد

قارچ................250 گرم

گوجه‌فرنگي...............2 عدد

پنير پيتزاي رنده شده...................250 گرم(300 گرم)

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی

طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل

 

 

 

روش‌تهیه

درون كاسه‌اي آرد، نمك، ماست، بيكينگ‌پودر، تخم‌مرغ و روغن مايع را ريخته و هم بزنيد اين خمير حال چسبندگي دارد. كف ماهي‌تابه 30 سانتي‌ را چرب كرده و خمير را كف ظرف بخوابانيد و مواد روية پيتزا را طبق سليقه روي خمير چيده و پنير پيتزا را روي آن ريخته و در ماهي‌تابه را گذاشته و روي حرارت ملايم قرار دهيد و يك ربع اول پخت در ماهي‌تابه را برنداريد بعد در حدي كه خمير پخته و پنير آب شود بپزيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پیتزا، قارچ، پنير پيتزا تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز