Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 19:05

29
تیر
لازانیا با میگو

لازانیا با میگو

ورق لازانیا را 30 دقیقه در آب خیس کنید تا نرم و انعطاف‌پذیر شود. روغن مایع را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و پیازچه و قارچ را در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس میگو را اضافه کنید

مواد لازم

ورق لازانیا، نیمه‌آماده....................150 گرم

روغن مایع..................3 قاشق سوپ‌خوری

پیازچه...................2 قاشق سوپ‌خوری

قارچ......................30 گرم

میگو.....................200 گرم

خامه....................200 گرم

نمک و فلفل.....................به مقدار لازم

ریحان....................20 گرم

 

روش‌تهیه

ورق لازانیا را 30 دقیقه در آب خیس کنید تا نرم و انعطاف‌پذیر شود. روغن مایع را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و پیازچه و قارچ را در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس میگو را اضافه کنید، خامه، نمک، فلفل و ریحان را هم افزوده و با حرارت کم بگذارید مواد به غلظت کافی برسد. مواد را لابه‌لای ورقه لازانیا گذاشته و سپس به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. مقداری از میگوی پخته‌شده را هم برای تزیین روی لازانیا بگذارید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: میگو، لازانیا، غذای دریایی، پنیر پیتزا، ریحان، طرز تهیه لازانیا تعداد بازديد: 161 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز