Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:36

28
تیر
کاسه گوشتی

کاسه گوشتی

پیاز را رنده کرده و آب آن را خوب بگیرید و به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید، سپس نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را افزوده و خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده.................... 500 گرم

پیاز بزرگ ..................1 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه.................... به مقدار لازم

آویشن.................. 1 قاشق چای‌خوری

برنج پخته‌شده .......................2 پیمانه

زعفران.................. 1 قاشق چای‌خوری

گوجه گیلاسی و جعفری ....................برای تزیین به مقدار لازم

 بیشتر بخوانید:

خورشت شش‌انداز بادمجان + غذای خوشمزه گیلانی

آلبالو پلو؛ غذای پرطرفدار تابستانی

فوت وفن پخت كباب سلطانى

 

 

روش‌تهیه

پیاز را رنده کرده و آب آن را خوب بگیرید و به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید، سپس نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را افزوده و خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. کف و دیواره قالب را چرب کنید و گوشت را داخل آن گذاشته و کف و دیواره را با گوشت بپوشانید تا به صورت یک کاسه دربیاید. قالب را به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از پخت برنج (یا پاستا) را در کاسه گوشتی ریخته و آن را با مقداری برنج زعفرانی و گوجه گیلاسی و جعفری تزیین کنید.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زعفران، آویشن، طرز تهیه تعداد بازديد: 143 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز