تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن مخصوص سرخکردنی .................... به میزان لازم
پیاز ریز خرد کرده.............. یک عدد درشت
سیر له کرده................. 3 حبه
گوشت خورشتی لقمهای خرد کرده............... 500 گرم
زردچوبه.................. یکدوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل................ به میزان لازم
گشنیز خرد کرده............... 700 گرم
لوبیا چیتی پخته................ یکپیمانه
آب نارنج............. به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
خورشت ششانداز بادمجان + غذای خوشمزه گیلانی
قلیه قاشقی + غذای اصیل جنوبی
روش تهیه
قابلمة مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه به میزان کافی روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت آن را تفت دهید تا پیاز طلایی شود، سیر را نیز بیفزائید و 30 ثانیه دیگر آن را تفت دهید. حالا گوشت را افزوده و قدری دیگر تفت دهید. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و به میزان کافی آب بریزید تا گوشت بپزد و آب آن تبخیر گردد. اینک گشنیز را قدری تفت دهید و به همراه لوبیا و آب نارنج به گوشت اضافه کنید و مخلوط نمائید و 10 دقیقة دیگر خورش را بپزید تا جا بیفتد. حالا خورشت را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو سرو نمائید.
بیشتر بخوانید:
آلبالو پلو؛ غذای پرطرفدار تابستانی
فوت وفن پخت كباب سلطانى