Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:52

18
تیر
خورش گشنیز

خورش گشنیز

قابلمة مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه به میزان کافی روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت آن را تفت دهید تا پیاز طلایی شود، سیر را نیز بیفزائید و 30 ثانیه دیگر آن را تفت دهید. حالا گوشت را افزوده و قدری دیگر تفت دهید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن مخصوص سرخ‌کردنی .................... به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده.............. یک عدد درشت

سیر له کرده................. 3 حبه

گوشت خورشتی لقمه‌ای خرد کرده............... 500 گرم

زردچوبه.................. یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل................ به میزان لازم

گشنیز خرد کرده...............  700 گرم

لوبیا چیتی پخته................ یک‌پیمانه

آب نارنج.............   به میزان لازم

 بیشتر بخوانید:

خورشت شش‌انداز بادمجان + غذای خوشمزه گیلانی

قلیه قاشقی + غذای اصیل جنوبی

 

 

روش تهیه

قابلمة مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه به میزان کافی روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت آن را تفت دهید تا پیاز طلایی شود، سیر را نیز بیفزائید و 30 ثانیه دیگر آن را تفت دهید. حالا گوشت را افزوده و قدری دیگر تفت دهید. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و به میزان کافی آب بریزید تا گوشت بپزد و آب آن تبخیر گردد. اینک گشنیز را قدری تفت دهید و به همراه لوبیا و آب نارنج به گوشت اضافه کنید و مخلوط نمائید و 10 دقیقة دیگر خورش را بپزید تا جا بیفتد. حالا خورشت را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو سرو نمائید.

بیشتر بخوانید:

آلبالو پلو؛ غذای پرطرفدار تابستانی

فوت وفن پخت كباب سلطانى

 

 

برچسب ها: غذای سنتی، خورش، شام، پیش غذا، طرز تهیه، خورش گشنیز تعداد بازديد: 143 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز