مواد لازم
ساق ران کوچک مرغ.......................... 1 کیلوگرم
ماست چکیده................... 500 گرم
لبوی بزرگ (برای رنگ)............... 1 عدد
روغن.................... یکدوم پیمانه
ادویه تندوری هندی....................... 100 گرم
نمک و فلفل قرمز ...................به مقدار لازم
پودر سیر................... 1 قاشق سوپخوری
کره................ 100 گرم
بیشتر بخوانید:
خوراک مرغ ترش و شیرین + طرز تهیه
برگر بوقلمون؛ غذایی مقوی و سالم
بال مرغ با سس سیر و عسل + طرز تهیه
روشتهیه
دور تا دور ساق ران را چاک بدهید، سپس ماست را روی آن بریزید و بقیه مواد (به جز کره) را هم افزوده و خوب مخلوط کنید و به مدت 8 تا 10 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به سیخ کشیده و کباب کنید. در پایان کره را آب کرده و روی آن بمالید. میتوانید در فر هم قرار داده و بپزید.
یادآوری
این غذای هندی باید کمی تند باشد.