Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 05:34

21
تیر
ساق تندوری

ساق  تندوری

دور تا دور ساق ران را چاک بدهید، سپس ماست را روی آن بریزید و بقیه مواد (به جز کره) را هم افزوده و خوب مخلوط کنید و به مدت 8 تا 10 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به سیخ کشیده و کباب کنید. در پایان کره را آب کرده و روی آن بمالید.

مواد لازم

ساق ران کوچک مرغ.......................... 1 کیلوگرم

ماست چکیده................... 500 گرم

لبوی بزرگ (برای رنگ)............... 1 عدد

روغن.................... یک‌دوم پیمانه

ادویه تندوری هندی....................... 100 گرم

نمک و فلفل قرمز ...................به مقدار لازم

پودر سیر................... 1 قاشق سوپ‌خوری

کره................ 100 گرم

 بیشتر بخوانید:

خوراک مرغ ترش و شیرین + طرز تهیه

برگر بوقلمون؛ غذایی مقوی و سالم

بال مرغ با سس سیر و عسل + طرز تهیه

 

 

 

روش‌تهیه

دور تا دور ساق ران را چاک بدهید، سپس ماست را روی آن بریزید و بقیه مواد (به جز کره) را هم افزوده و خوب مخلوط کنید و به مدت 8 تا 10 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به سیخ کشیده و کباب کنید. در پایان کره را آب کرده و روی آن بمالید. می‌توانید در فر هم قرار داده و بپزید.

یادآوری

این غذای هندی باید کمی تند باشد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، ادویه هندی، مرغ سوخاری، پودر سیر، طرز تهیه، مرغ تنوری تعداد بازديد: 109 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز