مواد لازم
پیاز بزرگ............ 1 عدد
سینه مرغ بدون استخوان................... نصف یک سینه
آلو، خیسکرده ....................10 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن........................... به مقدار لازم
برنج خیسشده ......................2 پیمانه
اسفناج پاک و خردشده.................... 700 گرم تا 1 کیلوگرم
کره یا روغن حیوانی................... 50 گرم
بیشتربخوانید:
فوت و فن پخت استانبولی پلوی خوشمزه
مقلوبه مرغ و بادمجان + طرز تهیه
روشتهیه
پیاز را سرخ کنید. مرغها را به اندازه گردویی خرد کرده و همراه پیاز سرخ کنید. آلوها را از آب خارج کرده و با مرغها مخلوط نمایید، زردچوبه، نمک و فلفل زده و کنار بگذارید. برنج را با آب به اندازه مناسب جوش بیاورید، اسفناج را افزوده و هم بزنید، آب آلوی خیسشده را هم بیفزایید و بعد از تمامشدن آب برنج مرغها، آلو و پیاز را روی برنج و وسط آن بریزید و از برنجها به روی آن بیاورید و برنج را دم کنید. هنگام سرو روغن حیوانی یا کره آبشده روی آن بریزید.