مواد لازم
برنج خردهی شمال (خیس شود)................ یکدوم پیمانه
لپه (خیس شود)................... یکچهارم پیمانه
استاک گوشت یا مرغ........................ یکونیم لیتر
هویج متوسط، نگینیخردشده.................... 1 عدد
شلغم متوسط................. 1 عدد
کدوی سبز قلمی کوچک .................2 عدد
ترهفرنگی.................. 1 شاخه
کلمبرگ................... 150-180 گرم
سبزی آش................ 350 گرم
اسفناج خردشده.................... 150-200 گرم
سیر تازه خردشده................. 1 شاخه
پیازداغ................. 3 عدد پیاز
نعناع داغ.................... به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه تازه ساییدهشده .....................به مقدار لازم
کشک................. به مقدار لازم
روشتهیه
برنج و لپه را با استاک گوشت یا مرغ و به مقدار لازم آب در قابلمهای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بپزد، سپس به سختی سبزیجات و مواد دادهشده در دستور (هویج، شلغم، کدو، ترهفرنگی و کلمبرگ) را به ترتیب اضافه کرده و اجازه دهید تا روی حرارت کم بپزد و جا بیفتد، در آخرین مرحله سبزی، اسفناج، سیر و پیازداغ را اضافه کنید و در اواخر طبخ هم نعناع داغ و نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اجازه دهید تا روی حرارت کم جا بیفتد، در صورت تمایل کشک را به مقدار لازم بیفزایید.
هنگام سرو، آش را در ظرف سرو ریخته و با کشک تزیین و سرو نمایید.