Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 16:06

16
تیر
آش تره بار

آش تره بار

برنج و لپه را با استاک گوشت یا مرغ و به مقدار لازم آب در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بپزد، سپس به سختی سبزی‌جات و مواد داده‌شده در دستور (هویج، شلغم، کدو، تره‌فرنگی و کلم‌برگ) را به ترتیب اضافه کرده و اجازه دهید

مواد لازم

برنج خرده‌ی شمال (خیس شود)................ یک‌دوم پیمانه

لپه (خیس شود)................... یک‌چهارم پیمانه

استاک گوشت یا مرغ........................ یک‌ونیم لیتر

هویج متوسط، نگینی‌خردشده.................... 1 عدد

شلغم متوسط................. 1 عدد

کدوی سبز قلمی کوچک .................2 عدد

تره‌فرنگی.................. 1 شاخه

کلم‌برگ................... 150-180 گرم

سبزی آش................ 350 گرم

اسفناج خردشده.................... 150-200 گرم

سیر تازه خردشده................. 1 شاخه

پیازداغ................. 3 عدد پیاز

نعناع داغ.................... به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه تازه ساییده‌شده .....................به مقدار لازم

کشک................. به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

برنج و لپه را با استاک گوشت یا مرغ و به مقدار لازم آب در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بپزد، سپس به سختی سبزی‌جات و مواد داده‌شده در دستور (هویج، شلغم، کدو، تره‌فرنگی و کلم‌برگ) را به ترتیب اضافه کرده و اجازه دهید تا روی حرارت کم بپزد و جا بیفتد، در آخرین مرحله سبزی، اسفناج، سیر و پیازداغ را اضافه کنید و در اواخر طبخ هم نعناع داغ و نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اجازه دهید تا روی حرارت کم جا بیفتد، در صورت تمایل کشک را به مقدار لازم بیفزایید.

هنگام سرو، آش را در ظرف سرو ریخته و با کشک تزیین و سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شلغم، آش، استاک گوشت تعداد بازديد: 185 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز