Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:45

21
خرداد
خورش خلال بادام

خورش خلال بادام

گوشت را به همراه یک قاشق سوپخوری روغن در تابه‌ای مناسب بریزید و تفت دهید تا گوشت آب بیندازید و کف گوشت خارج شود. آن‌گاه گوشت را در صافی بریزید تا کف گوشت جدا گردد. سپس با پیازداغ، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و تفت دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم :

گوشت مغز ران گوسفند................... 500 گرم (قیمه‌ای خرد کرده)

کره یا روغن حیوانی................ 50 گرم

پیازداغ خلالی................. یک دوم پیمانه

نمک و فلفل.................... به میزان لازم

زردچوبه............... یک سوم قاشق چایخوری

خلال بادام  ...............300 گرم

رب گوجه‌فرنگی................... یک قاشق سوپخوری

لیمو عمانی.................. 4-5 عدد

زعفران حلکرده................یک‌دوم قاشق چایخوری

زرشک سیاه.................... 2 قاشق سوپخوری

 بیشتر بخوانید:

خورشت شش‌انداز بادمجان + غذای خوشمزه گیلانی

 

 

 

طرز تهیه :

گوشت را به همراه یک قاشق سوپخوری روغن در تابه‌ای مناسب بریزید و تفت دهید تا گوشت آب بیندازید و کف گوشت خارج شود. آن‌گاه گوشت را در صافی بریزید تا کف گوشت جدا گردد. سپس با پیازداغ، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و تفت دهید. اینک به میزان کافی آب بریزید تا بپزد. در اواسط پخت گوشت، خلال بادام خیسانده را بیفزائید. رب را نیز تفت داده و اضافه کنید. همچنین لیمو عمانی را بیفزائید وقتی گوشت کاملا پخت زعفران را اضافه کرده و زرشک را در کمی روغن 30 ثانیه تفت دهید و به خورش اضافه کنید. اینک خورش را به همراه چلو سرو نمائید.

بیشتر بخوانید:

آلبالو پلو؛ غذای پرطرفدار تابستانی

فوت وفن پخت كباب سلطانى

 

 

برچسب ها: آشپزی، غذای سنتی، خورشت، غذای ایرانی، خلال بادام، طرز تهیه، آموزش اشپزی، لیمو عمانی، خورش خلال، خورش خلال کرمانشاهی تعداد بازديد: 131 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز