تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم :
گوشت مغز ران گوسفند................... 500 گرم (قیمهای خرد کرده)
کره یا روغن حیوانی................ 50 گرم
پیازداغ خلالی................. یک دوم پیمانه
نمک و فلفل.................... به میزان لازم
زردچوبه............... یک سوم قاشق چایخوری
خلال بادام ...............300 گرم
رب گوجهفرنگی................... یک قاشق سوپخوری
لیمو عمانی.................. 4-5 عدد
زعفران حلکرده................یکدوم قاشق چایخوری
زرشک سیاه.................... 2 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
خورشت ششانداز بادمجان + غذای خوشمزه گیلانی
طرز تهیه :
گوشت را به همراه یک قاشق سوپخوری روغن در تابهای مناسب بریزید و تفت دهید تا گوشت آب بیندازید و کف گوشت خارج شود. آنگاه گوشت را در صافی بریزید تا کف گوشت جدا گردد. سپس با پیازداغ، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و تفت دهید. اینک به میزان کافی آب بریزید تا بپزد. در اواسط پخت گوشت، خلال بادام خیسانده را بیفزائید. رب را نیز تفت داده و اضافه کنید. همچنین لیمو عمانی را بیفزائید وقتی گوشت کاملا پخت زعفران را اضافه کرده و زرشک را در کمی روغن 30 ثانیه تفت دهید و به خورش اضافه کنید. اینک خورش را به همراه چلو سرو نمائید.
بیشتر بخوانید:
آلبالو پلو؛ غذای پرطرفدار تابستانی
فوت وفن پخت كباب سلطانى