Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:51

18
خرداد
آش سرکه

آش سرکه

نخود را پخته و آب آن را دور بریزید (برای جلوگیری از ایجاد نفخ). پیاز را در قابلمه سرخ کرده و زردچوبه بزنید، سپس نخود را همراه گوجه سبز اضافه کرده و 4 پیمانه آب هم بیفزایید، بعد از جوش‌آمدن سبزی را اضافه کنید تا کمی بپزد، سپس رشته

مواد لازم

نخود خیس‌کرده.................... 1 پیمانه

پیاز خرد شده.................. 1 عدد

گوجه سبز تازه (یا فریزری یا خشک)................ 20 عدد

سبزی (تره، جعفری و پیازچه)................... 500 گرم

رشته آش................. 200 گرم

سرکه................. یک‌دوم پیمانه

زرشک................. یک‌دوم پیمانه

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه...................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش بادمجان

طرز تهیه آش آبغوره تبریزی

 

 

روش‌تهیه

نخود را پخته و آب آن را دور بریزید (برای جلوگیری از ایجاد نفخ). پیاز را در قابلمه سرخ کرده و زردچوبه بزنید، سپس نخود را همراه گوجه سبز اضافه کرده و 4 پیمانه آب هم بیفزایید، بعد از جوش‌آمدن سبزی را اضافه کنید تا کمی بپزد، سپس رشته را همراه سرکه اضافه کنید (اگر آب آش کم بود یک پیمانه آب سرد بریزید) و در اواخر پخت زرشک را هم افزوده و نمک و فلفل را اندازه کنید و آش را سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش، انواع آش، طرز تهیه آش، رشته آش، آش رشته تعداد بازديد: 104 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز