مواد لازم
لوبیا چیتی خیسکرده................... 1 پیمانه
عدس خیسکرده................. یکویکدوم پیمانه
پیازداغ.................. 3 قاشق سوپخوری
سیبزمینی، نگینیخردشده................ 2 عدد
جعفری و گشنیز ................از هرکدام یک دسته کوچک (مجموعاً 100 گرم)
کره.................50 گرم
نمک، فلفل، تخم گشنیز، زردچوبه و روغن................. به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش شامی گیلانی
طرز تهیه شامی بلغور
روشتهیه
لوبیا چیتی را جوشانده و آب آن را دور بریزید و با کمی نمک و فلفل بپزید. عدس را بپزید. در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یکدوم قاشق سوپخوری زردچوبه بریزید و پیازداغ را افزوده و سپس عدس و لوبیای پخته را اضافه کنید، سیبزمینی را هم افزوده و نمک و فلفل و تخم گشنیز غذا را اندازه کنید و غذا را جا بیندازید، در 10 دقیقه آخر پخت جعفری و گشنیز خردشده را اضافه کنید. غذا را در ظرف مناسب سرو ریخته و کره را با آن مخلوط کنید تا آب شود و با گشنیز و جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.
بیشتر بخوانید:
خورشت ششانداز بادمجان + غذای خوشمزه گیلانی
خورش سیرابیج ؛ یک غذای اصیل گیلانی
نکته
عدس از یک ساعت و لوبیا چیتی حداقل از 12 ساعت قبل باید خیس شود.
منبع : شور و شیرین