Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 22:47

16
خرداد
مرجو آووی(گیلان)

مرجو آووی(گیلان)

لوبیا چیتی را جوشانده و آب آن را دور بریزید و با کمی نمک و فلفل بپزید. عدس را بپزید. در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری زردچوبه بریزید و پیازداغ را افزوده و سپس عدس و لوبیای پخته را اضافه کنید، سیب‌زمینی

مواد لازم

لوبیا چیتی خیس‌کرده................... 1 پیمانه

عدس خیس‌کرده................. یک‌ویک‌دوم پیمانه

پیازداغ.................. 3 قاشق سوپ‌خوری

سیب‌زمینی، نگینی‌خردشده................ 2 عدد

جعفری و گشنیز ................از هرکدام یک دسته کوچک (مجموعاً 100 گرم)

کره.................50 گرم

نمک، فلفل، تخم گشنیز، زردچوبه و روغن................. به مقدار لازم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش شامی گیلانی

طرز تهیه شامی بلغور

 

 

روش‌تهیه

لوبیا چیتی را جوشانده و آب آن را دور بریزید و با کمی نمک و فلفل بپزید. عدس را بپزید. در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری زردچوبه بریزید و پیازداغ را افزوده و سپس عدس و لوبیای پخته را اضافه کنید، سیب‌زمینی را هم افزوده و نمک و فلفل و تخم گشنیز غذا را اندازه کنید و غذا را جا بیندازید، در 10 دقیقه آخر پخت جعفری و گشنیز خردشده را اضافه کنید. غذا را در ظرف مناسب سرو ریخته و کره را با آن مخلوط کنید تا آب شود و با گشنیز و جعفری تزیین کرده و سرو نمایید.

 بیشتر بخوانید:

خورشت شش‌انداز بادمجان + غذای خوشمزه گیلانی

خورش سیرابیج ؛ یک غذای اصیل گیلانی

 

 

نکته

عدس از یک ساعت و لوبیا چیتی حداقل از 12 ساعت قبل باید خیس شود.

منبع : شور و شیرین

 

 

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، لوبیا چیتی، طرز تهیه، غذای گیلانی، غذای شمالی تعداد بازديد: 170 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز