Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:56

7
خرداد
راهکارهایی برای خوشمزه‌ تر شدن 3 خورش‌ معروف ایرانی

راهکارهایی برای خوشمزه‌ تر شدن 3 خورش‌ معروف ایرانی

خورش یکی از اصلی ترین غذاهای ما ایرانی هاست. در این مقاله به شما ترفندهایی برای خوشمزه شدن معروف ترین خورش های ایرانی مانند قوره سبزی، فسنجان و... را می گوییم. با ما همراه شوید

اگر تصمیم دارید با اضافه کردن رب گوجه فرنگی به خورش خود رنگ و طعم بدهید، ابتدا مقدار کافی از رب گوجه فرنگی را در تابه و با کمی روغن تفت دهید. تفت دادن، بوی خامی رب گوجه فرنگی را برطرف می‌کند. بهترین زمان برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی، هنگامی است که خورش شما جا افتاده باشد. زیاد جوشیدن رب گوجه فرنگی تاثیری در رنگ خورش ندارد و حتی ممکن است خورش شما را کدر کند.

 

ترفند خوشمزه شدن قورمه سبزی

برای تمامی خورش ها از جمله قورمه سبزی، بهتر است به جای آب جوش از عصاره قلم یا آب قلم صاف شده استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرد. یادتان باشد که قورمه سبزی، باید با حرارت کم و به مدت طولانی بپزد. هرگز نمی توان قورمه سبزی را در زمان کوتاه جا انداخت مگر این‌که از قبل سبزی را سرخ کرده و حبوبات و گوشت را پخته باشید. حتی در این صورت هم، برای جا افتادن این خورش به حداقل دو ساعت زمان نیاز است.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان

 

 

ترفند خوشمزه شدن فسنجان

برخلاف تمامی خورش ها، آب مورد نیاز شما برای فسنجان آب بسیار سرد است. تنها با اضافه کردن آب سرد و حتی یخ، می توانید فسنجانی جا افتاده و روغن افتاده داشته باشید.

ترفند برطرف کردن چربی غذا

از مصرف روغن زیاد خودداری کنید. اگر به هر دلیل، خورش شما چرب شد، تنها کافی است در یک پلاستیک فریزر تمیز، چند قالب یخ بریزید. می دانید که معمولا چربی و روغن اضافی خورش، روی آن می آید. به آرامی پلاستیک را روی خورش بگیرید.با این کار، روغن های روی خورش، بلافاصله روی پلاستیک می بندد و
می توانید از شر این روغن اضافی راحت شوید. البته اگر خورش در یخچال سرد هم بماند چربی روی آن می بندد. این بار باید به آرامی با قاشق چربی های بسته شده را از روی سطح خورش بردارید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزه‌تر نمی‌شود


راهکارهایی برای خوشمزه‌ تر شدن 3 خورش‌ معروف ایرانی,راهکارهایی برای خوشمزه‌ تر شدن خورش‌ ها

ترفند اضافه کردن آب‌ لیمو به خورش

اگر برای ترش کردن خورش، از آب لیمو ترش یا دیگر چاشنی های ترش و اسیدی استفاده می کنید، حتما آن را در اواخر پخت اضافه و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید. در نظر داشته باشید که جوشیدن آب‌لیمو در خورش بی شک باعث کدر شدن رنگ آن می شود.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کتلت پاکستانی

 

 

 

 

ترفند برطرف کردن شوری

یک راه حل ساده برای گرفتن شوری غذا استفاده از سیب زمینی است. باید حتما سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید. با ماندن سیب زمینی در خورش نمک اضافی آن جذب سیب زمینی و در نتیجه شوری خورش کمتر می شود. حتما پیش از این‌که سیب زمینی له شود، آن را از خورش خارج کنید.

ترفند سرخ کردن بادمجان رژیمی

بادمجان‌ها را بشویید و برش بدهید. در یک قابلمه آب و نمک را با دو قاشق روغن بجوشانید. ابتدا اجازه دهید تا بادمجان به مدت 5 دقیقه در این آب بجوشد. بعد از این‌که بادمجان ها را آب کشیدید، آن ها را خشک و سپس با روغن کم سرخ کنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، خورشت، سرخ کردن بادمجان، غذای ایرانی، خورش قیمه، قورمه سبزی، خورش فسنجان تعداد بازديد: 216 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز