ترفند خوشمزه شدن قورمه سبزی
برای تمامی خورش ها از جمله قورمه سبزی، بهتر است به جای آب جوش از عصاره قلم یا آب قلم صاف شده استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرد. یادتان باشد که قورمه سبزی، باید با حرارت کم و به مدت طولانی بپزد. هرگز نمی توان قورمه سبزی را در زمان کوتاه جا انداخت مگر اینکه از قبل سبزی را سرخ کرده و حبوبات و گوشت را پخته باشید. حتی در این صورت هم، برای جا افتادن این خورش به حداقل دو ساعت زمان نیاز است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
ترفند خوشمزه شدن فسنجان
برخلاف تمامی خورش ها، آب مورد نیاز شما برای فسنجان آب بسیار سرد است. تنها با اضافه کردن آب سرد و حتی یخ، می توانید فسنجانی جا افتاده و روغن افتاده داشته باشید.
ترفند برطرف کردن چربی غذا
از مصرف روغن زیاد خودداری کنید. اگر به هر دلیل، خورش شما چرب شد، تنها کافی است در یک پلاستیک فریزر تمیز، چند قالب یخ بریزید. می دانید که معمولا چربی و روغن اضافی خورش، روی آن می آید. به آرامی پلاستیک را روی خورش بگیرید.با این کار، روغن های روی خورش، بلافاصله روی پلاستیک می بندد و
می توانید از شر این روغن اضافی راحت شوید. البته اگر خورش در یخچال سرد هم بماند چربی روی آن می بندد. این بار باید به آرامی با قاشق چربی های بسته شده را از روی سطح خورش بردارید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه اشکنه؛ از این خوشمزهتر نمیشود
ترفند اضافه کردن آب لیمو به خورش
اگر برای ترش کردن خورش، از آب لیمو ترش یا دیگر چاشنی های ترش و اسیدی استفاده می کنید، حتما آن را در اواخر پخت اضافه و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید. در نظر داشته باشید که جوشیدن آبلیمو در خورش بی شک باعث کدر شدن رنگ آن می شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کتلت پاکستانی
ترفند برطرف کردن شوری
یک راه حل ساده برای گرفتن شوری غذا استفاده از سیب زمینی است. باید حتما سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید. با ماندن سیب زمینی در خورش نمک اضافی آن جذب سیب زمینی و در نتیجه شوری خورش کمتر می شود. حتما پیش از اینکه سیب زمینی له شود، آن را از خورش خارج کنید.
ترفند سرخ کردن بادمجان رژیمی
بادمجانها را بشویید و برش بدهید. در یک قابلمه آب و نمک را با دو قاشق روغن بجوشانید. ابتدا اجازه دهید تا بادمجان به مدت 5 دقیقه در این آب بجوشد. بعد از اینکه بادمجان ها را آب کشیدید، آن ها را خشک و سپس با روغن کم سرخ کنید.