Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 01:16

5
خرداد
گوجه‌پلو

گوجه‌پلو

گوجه‌فرنگی‌ها را با چاقو خط بیندازید و روی‌شان آب جوش ریخته و پوست گوجه‌ها را بگیرید، سپس تخم‌های گوجه را درآورده و آن‌ها را خرد کنید. به پیاز زردچوبه بزنید و گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل اضافه کرده و بپزید تا آب آن تمام شود.

مواد لازم

گوجه‌فرنگی........... 500 گرم

پیاز، نگینی‌خردشده ...............2 عدد

برنج................ 2 پیمانه

گوشت گوسفندی، قیمه‌ای خردشده................ 200 گرم

روغن حیوانی یا کره.............. به مقدار لازم

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه.............. به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

باچانگای گوشت؛ فست‌فود ترکیه‌ای

 

 

 

روش‌تهیه

گوجه‌فرنگی‌ها را با چاقو خط بیندازید و روی‌شان آب جوش ریخته و پوست گوجه‌ها را بگیرید، سپس تخم‌های گوجه را درآورده و آن‌ها را خرد کنید. به پیاز زردچوبه بزنید و گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل اضافه کرده و بپزید تا آب آن تمام شود. برنج را آب‌کش کرده و از گوشت قیمه‌ای خام و گوجه‌فرنگی لابه‌لای برنج بریزید و برنج را دم کنید. هنگام سرو روی برنج روغن حیوانی ریخته و سرو نمایید.

 بیشتربخوانید:

دمپختک شیرازی

 

 

 

نکته

برنج باید به آرامی و با حرارت کم دم بکشد. می‌توانید برنج را به صورت کته درست کرده و قبل از این که آبش تمام شود لابه‌لای آن گوشت و گوجه‌فرنگی بریزید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای فوری، دمپختک تعداد بازديد: 183 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز