مواد لازم
گوجهفرنگی........... 500 گرم
پیاز، نگینیخردشده ...............2 عدد
برنج................ 2 پیمانه
گوشت گوسفندی، قیمهای خردشده................ 200 گرم
روغن حیوانی یا کره.............. به مقدار لازم
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه.............. به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
باچانگای گوشت؛ فستفود ترکیهای
روشتهیه
گوجهفرنگیها را با چاقو خط بیندازید و رویشان آب جوش ریخته و پوست گوجهها را بگیرید، سپس تخمهای گوجه را درآورده و آنها را خرد کنید. به پیاز زردچوبه بزنید و گوجهفرنگی، نمک و فلفل اضافه کرده و بپزید تا آب آن تمام شود. برنج را آبکش کرده و از گوشت قیمهای خام و گوجهفرنگی لابهلای برنج بریزید و برنج را دم کنید. هنگام سرو روی برنج روغن حیوانی ریخته و سرو نمایید.
بیشتربخوانید:
دمپختک شیرازی
نکته
برنج باید به آرامی و با حرارت کم دم بکشد. میتوانید برنج را به صورت کته درست کرده و قبل از این که آبش تمام شود لابهلای آن گوشت و گوجهفرنگی بریزید.
منبع : شور و شیرین