Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 12:19

27
اردیبهشت
لَوَنگی مرغ

لَوَنگی مرغ

مرغ يا جوجه را يك شب قبل مي‌شوييم و با پوست آن را مي‌كنيم و با قلمو تمام بدن مرغ يا جوجه را با رب آلوچه يا ازگيل مي‌پوشانيم. پياز را رندة ريز مي‌كنيم و روي آتش ملايم مي‌گذاريم تا آب آن خشك شود. سپس مغز گردوي كوبيده را به آن اضافه مي‌كنيم

مواد لازم

مرغ متوسط يا جوجة گوشتي.....................1 عدد

مغز گردو................... 100 گرم

پياز متوسط .....................2 تا 3 عدد

نمك، فلفل و دارچين............... به ميزان دلخواه

رب آلوچه يا رب ازگيل................ به ميزان دلخواه

گوجه فرنگي..................2 تا 3 عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد حبوبات ؛ یک سالاد خوشمزه و خفن!

 

 

 

روش‌تهیه

مرغ يا جوجه را يك شب قبل مي‌شوييم و با پوست آن را مي‌كنيم و با قلمو تمام بدن مرغ يا جوجه را با رب آلوچه يا ازگيل مي‌پوشانيم. پياز را رندة ريز مي‌كنيم و روي آتش ملايم مي‌گذاريم تا آب آن خشك شود. سپس مغز گردوي كوبيده را به آن اضافه مي‌كنيم و چند تفت مي‌دهيم و حرارت را خاموش مي‌كنيم.  رب آلوچه يا رب ازگيل را به اندازه 2 تا 3 قاشق غذاخوري (بستگي به ترش بودن رب دارد) همراه نمك، فلفل و دارچين به آن اضافه مي‌كنيم و خوب هم مي‌زنيم تا به صورت خمير درآيد.  شكم مرغ يا جوجه را كمي نمك مي‌ماليم و درون آن را با مواد آماده پر مي‌كنيم. سپس شكم مرغ را با نخ و سوزن مي-دوزيم و پاهاي مرغ را هم مي‌بنديم تا مايه از داخل شكم مرغ خارج نشود.  در ظرف مناسب كمي روغن مي‌ريزيم و مرغ را با حرارت ملايم در آن سرخ مي‌كنيم. پوست گوجه فرنگي‌ها را مي‌گيريم و خرد مي‌كنيم و سپس در ظرف مرغ مي‌ريزيم تا مرغ با آن دم بكشد.

بیشتر بخوانید:

این کتلت ها را تا به حال نخورده‌اید!

 

 

وقتي كه مرغ نيم‌پز شد آن را با حرارت متوسط در فر مي-گذاريم تا رنگ آن قهوه‌اي شود و بپزد.

نكته: اين غذا نوعي از غذاهاي محلي شهر آستارا است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: مرغ، آموزش آشپزی، طرز تهیه، مرغ مجلسی، رب آلوچه، رب ازگيل تعداد بازديد: 270 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز