مواد لازم
مرغ متوسط يا جوجة گوشتي.....................1 عدد
مغز گردو................... 100 گرم
پياز متوسط .....................2 تا 3 عدد
نمك، فلفل و دارچين............... به ميزان دلخواه
رب آلوچه يا رب ازگيل................ به ميزان دلخواه
گوجه فرنگي..................2 تا 3 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد حبوبات ؛ یک سالاد خوشمزه و خفن!
روشتهیه
مرغ يا جوجه را يك شب قبل ميشوييم و با پوست آن را ميكنيم و با قلمو تمام بدن مرغ يا جوجه را با رب آلوچه يا ازگيل ميپوشانيم. پياز را رندة ريز ميكنيم و روي آتش ملايم ميگذاريم تا آب آن خشك شود. سپس مغز گردوي كوبيده را به آن اضافه ميكنيم و چند تفت ميدهيم و حرارت را خاموش ميكنيم. رب آلوچه يا رب ازگيل را به اندازه 2 تا 3 قاشق غذاخوري (بستگي به ترش بودن رب دارد) همراه نمك، فلفل و دارچين به آن اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا به صورت خمير درآيد. شكم مرغ يا جوجه را كمي نمك ميماليم و درون آن را با مواد آماده پر ميكنيم. سپس شكم مرغ را با نخ و سوزن مي-دوزيم و پاهاي مرغ را هم ميبنديم تا مايه از داخل شكم مرغ خارج نشود. در ظرف مناسب كمي روغن ميريزيم و مرغ را با حرارت ملايم در آن سرخ ميكنيم. پوست گوجه فرنگيها را ميگيريم و خرد ميكنيم و سپس در ظرف مرغ ميريزيم تا مرغ با آن دم بكشد.
بیشتر بخوانید:
این کتلت ها را تا به حال نخوردهاید!
وقتي كه مرغ نيمپز شد آن را با حرارت متوسط در فر مي-گذاريم تا رنگ آن قهوهاي شود و بپزد.
نكته: اين غذا نوعي از غذاهاي محلي شهر آستارا است.
منبع : شور و شیرین