Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 12:39

19
اردیبهشت
گراتن سیب‌زمینی و بادمجان

گراتن سیب‌زمینی و بادمجان

کف ظرف مورد نظر را با قدری سس آغشته کنید. آن‌گاه یک لایه سیب‌زمینی و یک لایه بادمجان بچینید. سپس کمی جعفری و پیاز داغ اضافه کنید و بعد آویشن، رزماری، سس و کمی پنیر. این مواد باید به‌صورت دولایه ریخته شود

مواد لازم برای 4- 6 نفر

سس سفید ...................یک و یک‌دوم پیمانه

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد و نیم‌پز کرده............... ۴۰۰ گرم

بادمجان حلقه‌ای خرد و سرخ‌کرده .....................۳ عدد

جعفری ریز خرد کرده................ یک‌چهارم پیمانه

پیاز خرد‌کرده و تفت‌داده................ ۲ عدد

پودر آویشن و رزماری............. از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا...................... 200 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس سفید

کره....................۳۰ گرم 

آرد................. ۳ قاشق سوپخوری

شیر................ ۲ پیمانه (500 میلی‌لیتر)

نمک و فلفل....................به میزان لازم

پودر جوز هندی................یک‌هشتم قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه گراتن سیب‌زمینی با گوشت چرخ‌کرده

 

 

 

روش‌تهیه

کف ظرف مورد نظر را با قدری سس آغشته کنید. آن‌گاه یک لایه سیب‌زمینی و یک لایه بادمجان بچینید. سپس کمی جعفری و پیاز داغ اضافه کنید و بعد آویشن، رزماری، سس و کمی پنیر. این مواد باید به‌صورت دولایه ریخته شود و در لایه آخر فقط سس و پنیر قرار گیرد. حالا در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود. گراتن باید داخل همان ظرف سرو شود.

 

 

روش تهیه سس سفید

کره و آرد را در تابة مناسبی بریزید و قدری روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه شیر را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود. سپس نمک، فلفل و جوز هندی را به سس اضافه کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پنیر موزارلا، سس بشامل، آویشن، جوز هندی، طرز تهیه گراتن تعداد بازديد: 181 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز