Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 14:00

9
اردیبهشت
ته‌چين بادمجان و گوجه‌فرنگی

ته‌چين بادمجان و گوجه‌فرنگی

برنج را با نمك بخيسانيد، در آب جوش بپزيد و در صافي بريزيد. آن‌گاه ماست، زرده‌‌هاي تخم‌مرغ، نمك، زعفران و روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس برنج آبكشيده را به آن بيفزائيد و به آرامي هم بزنيد.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

برنج............... 300 گرم (2 پيمانه)

نمك.............. به ميزان لازم

ماست.................  200 گرم

زرده‌ي تخم‌مرغ................ 2 عدد

زعفران حلكرده................. 3 قاشق سوپخوري

روغن مايع يا كره................ 100 - 150 گرم

گوجه‌فرنگي حلقه‌اي خرد كرده....... 2 عدد متوسط

بادمجان‌ حلقه‌اي خرد كرده و سرخكرده............... 3 عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان

 

 

طرز تهیه

برنج را با نمك بخيسانيد، در آب جوش بپزيد و در صافي بريزيد. آن‌گاه ماست، زرده‌‌هاي تخم‌مرغ، نمك، زعفران و روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس برنج آبكشيده را به آن بيفزائيد و به آرامي هم بزنيد. حالا يك‌سوم از اين مخلوط را در ظرف نسوز چربكرده بريزيد و رويش را صاف كنيد. گوجه‌فرنگي‌ها را در روغن تفت دهيد و نيمي از آن را روي برنج بچينيد. اكنون نيمي از بادمجان سرخكرده را نيز روي گوجه‌فرنگي‌ها قرار دهيد و نيمي از باقيمانده‌ي برنج را رويش بريزيد. اينك دوباره روي برنج را با حلقه‌هاي گوجه‌فرنگي و بادمجان بپوشانيد و باقيمانده‌‌ي برنج را بيفزائيد. رويش را صاف كنيد و قدري بفشاريد. آن‌گاه روي ته‌چين را با فويل بپوشانيد و به مدت تقريبي 1 - 5/1 ساعت، در فر گرم كرده با دماي 200 درجه‌ي سانتيگراد، بپزيد تا ته‌چين برشته و طلائي رنگ شود. اكنون ته‌چين را براي پذيرائي، در ديس مناسبي برگردانيد.

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: ته چین، آموزش آشپزی، ته چین قالبی، طرز تهیه ته چین تعداد بازديد: 163 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز