تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
برنج............... 300 گرم (2 پيمانه)
نمك.............. به ميزان لازم
ماست................. 200 گرم
زردهي تخممرغ................ 2 عدد
زعفران حلكرده................. 3 قاشق سوپخوري
روغن مايع يا كره................ 100 - 150 گرم
گوجهفرنگي حلقهاي خرد كرده....... 2 عدد متوسط
بادمجان حلقهاي خرد كرده و سرخكرده............... 3 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
طرز تهیه
برنج را با نمك بخيسانيد، در آب جوش بپزيد و در صافي بريزيد. آنگاه ماست، زردههاي تخممرغ، نمك، زعفران و روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس برنج آبكشيده را به آن بيفزائيد و به آرامي هم بزنيد. حالا يكسوم از اين مخلوط را در ظرف نسوز چربكرده بريزيد و رويش را صاف كنيد. گوجهفرنگيها را در روغن تفت دهيد و نيمي از آن را روي برنج بچينيد. اكنون نيمي از بادمجان سرخكرده را نيز روي گوجهفرنگيها قرار دهيد و نيمي از باقيماندهي برنج را رويش بريزيد. اينك دوباره روي برنج را با حلقههاي گوجهفرنگي و بادمجان بپوشانيد و باقيماندهي برنج را بيفزائيد. رويش را صاف كنيد و قدري بفشاريد. آنگاه روي تهچين را با فويل بپوشانيد و به مدت تقريبي 1 - 5/1 ساعت، در فر گرم كرده با دماي 200 درجهي سانتيگراد، بپزيد تا تهچين برشته و طلائي رنگ شود. اكنون تهچين را براي پذيرائي، در ديس مناسبي برگردانيد.
بیشتربخوانید: