برترینها: چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی است که در میان ایرانیها طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی میپزند. چلوگوشت از غذاهای مجلسی هم محسوب میشود و در مراسمهای مهم هم از آن استفاده میشود.
چلو ماهیچه یکی از غذاهای اصیل ایرانی خاصه مهمانیها و مناسبتهای ویژه میباشد. این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی به دلیل طعم خاص و فوق العاده و مواد اولیه بسیار عالی در تهیه آن طرفداران بسیاری نیز دارد.
البته طبخ چلو ماهیچه و زمان مورد نیاز برای آمادهسازی آن مشکل و زیاد میباشد و برای ایجاد طعم خاص آن باید مهارت و فوت و فن لازمه را برای این غذا داشته باشید که البته این امر نیز با توجه به ریزه کاریهای بیان شده در این دستور پخت و تجربه آشپزی شما قابل حل میباشد.
بیشتربخوانید:
فوت و فن های پخت چلو ماهیچه رستورانی
مهمترین نکته در طبخ چلو ماهیچه، طعم دار کردن ماهیچهها و پختن آنها میباشد که هم بوی نامطلوب از بین رفته و هم ماهیچهها خام نباشد. البته گذاشتن زمان زیاد برای پختن ماهیچهها باعث سفت شدن آنها نیز خواهد شد. از این رو به زمان لازمه و نکات مدنظری برای طبخ این غذا توجه داشته باشید.
طبخ این غذا برای سرو در مهمانیها شما را از درست کردن انواع کبابها و برپا کردن دود ذغال راحت و خلاص خواهد کرد. به همین دلیل میتوانید به راحتی این غذا را جایگزین انواع کبابها در مهمانیهای خود بکنید و با یک غذای خاص و خوش طعم از میهمانان خود پذیرایی خوبی داشته باشید.
البته زمان تقریبی برای طبخ این غذا شاید در مقایسه با دیگر غذاها تایم بیشتری را از شما بگیرد، اما خوش طعم بودن و مجلسی بودن این غذا، ارزش این میزان از زمان و صرف انرژی را برای شما جبران خواهد کرد و خستگی را در پایان از بین خواهد برد.
استفاده از ادویههای مختلف و به خصوص استفاده از زعفران، طعم و عطر خاصی را به غذای شما خواهد بخشید و این طعم منحصر به فرد چلو ماهیچه در مهمانیها همیشه به یاد خواهد ماند. همچنین سرو آن به همراه ته چین نیز طعم چلو ماهیچه را تکمیل و فوق العاده خواهد کرد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیهی کوفته همدانی
مواد لازم
ماهیچه: ۳ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
حبه سیر: ۳ عدد
هویج متوسط: ۲ عدد
روغن مایع: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
عصاره گوشت الیت: میزان لازم
زعفران: ۱ قاشق سوپخوری
نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و دارچین: به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
ته دیگ مرغ زعفرانی + طرز تهیه
ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه
مراحل پخت
۱.پیازها را حلقهای خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید.
۲. بعد از سرخ شدن پیازها، ماهیچهها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و بگذارید خامی ماهیچه از بین برود.
۳. پس از چند دقیقه ادویههای فلفل قرمز و دارچین و سیرهای خرد شده را به ظرف اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
۴. اجازه دهید که ماهیچهها حدود نیم ساعت به همراه مواد دیگر در قابلمه سرخ شود.
۵. البته در این مدت زمانی حتما حواستان باشد که ماهیچهها ته نگیرد و اگر ماهیچهها زودتر از این تایم سرخ شد، مرحله بعدی را انجام دهید.
۶. در یک قابلمه دیگر رب گوجه فرنگی و کمی روغن مایع ریخته و تفت دهید.
۷. سپس عصاره الیت، زعفران، فلفل و دارچین را افزوده و با یک استکان آب جوش مواد را مخلوط کنید.
۸. بعد از آماده شدن و جوش زدن سس ماهیچه، آن را به ماهیچههای سرخ شده اضافه کنید و درون قابلمه ماهیچه بریزید.
۹. هویجها را حلقه حلقه خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
۱۰. کمی نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم ماهیچهها کاملا بپزد.
برای خرید ماهیچه مورد نیاز خود، میتوانید به صورت اینترنتی اقدام نمایید تا در شرایط کنونی از آلودگیها و ترافیکها در امان بمانید. خرید گوشت آنلاین، با داشتن مزایای بسیار زیاد، انتخاب مناسبتری نسبت به خرید حضوری گوشت به حساب میآید.