Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:04

16
فروردین
آلبرانیا

آلبرانیا

کدو، گوجه‌فرنگی، بادمجان و پیاز را در کاسه‌ای بریزید و با نمک، فلفل و مخلوط ادویه‌ها مزه‌دار کنید. آن‌گاه در چوب‌های کوکتل کوتاه به‌طور منظم فرو برید و سطح‌شان را به روغن زیتون اسپری کنید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم کرده

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

کدو حلقه‌ای خرد کرده.................... 1 عدد کوچک

گوجه فرنگی حلقه‌ای خرد کرده..................... 1 عدد کوچک

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده.................. 1 عدد کوچک

پیاز حلقه‌ای خرد کرده...................... 1 عدد کوچک

نمک و فلفل................... به میزان لازم

مخلوط دانه فلفل سیاه، گشنیز و زیره پودر کرده................... 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون.................... 3 قاشق سوپخوری

ماست غلیظ.................... یک‌دوم پیمانه

زعفران دمکرده...................... به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش بادمجان

 

 

 طرز تهیه

کدو، گوجه‌فرنگی، بادمجان و پیاز را در کاسه‌ای بریزید و با نمک، فلفل و مخلوط ادویه‌ها مزه‌دار کنید. آن‌گاه در چوب‌های کوکتل کوتاه به‌طور منظم فرو برید و سطح‌شان را به روغن زیتون اسپری کنید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 240 درجة سانتیگراد قرار دهید. اینک روی هر کدام از آلبرانیاها را مخلوط ماست و زعفران بریزید و در ظرف مناسبی قرار دهید و سرو نمائید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شاورما، لقمه‌ی لذیذ لبنانی

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای بین الملل، طرز تهیه تعداد بازديد: 163 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز