مواد لازم
مرغ درسته.......................1 عدد
پیاز خرد شده....................1 پیمانه
روغن مایع......................به مقدار لازم
خلال بادام...................2 قاشق سوپخوری
خلال پسته.................2 قاشق سوپخوری
ادویه(زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو، دارچین، زنجبیل و تخم گشنیز)......................به مقدار لازم
نمک..................به مقدار لازم
زرشک.....................نصف پیمانه
کشمش....................نصف پیمانه
تخممرغ آبپز...................2 عدد
کیسه نایلونِی مخصوص فر......................1 عدد
مواد لازم برای چاشنی:
آب لیمو.....................نصف پیمانه
کره ذوب شده.......................2 قاشق سوپخوری
سیر درشت.......................3 حبه، له شده
زعفران حل شده.......................2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه و نمک.........................به مقدار لازم
آرد سفید...................4 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
سینه مرغ شکمپر با اسفناج + طرز تهیه
طرز تهیه املت دنور
روشتهیه
بعد از تمیز کردن و شستن مرغ، چند شکاف در آن ایجاد کنید، سپس مواد چاشنی را با هم مخلوط کرده و روی مرغ بمالید(مخصوصاً شکافها پر شود). به مدت 3 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
پیاز را با روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن آن، خلال بادام و پسته، ادویه و نمک را اضافه کنید و در آخر زرشک و کشمش را افزوده و با هم مخلوط کنید و هم بزنید. مواد را کنار بگذارید تا خنک شود. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس مواد را درون مرغ پر کنید و تخممرغها را نیز داخل شکم مرغ بگذارید. میتوانید شکم مرغ را با خلال دندان ببندید. سپس روی مرغ کاملاً آرد بپاشید و در کیسه مخصوص فر قرار دهید. نصف پیمانه آب داخل نایلون ریخته و نایلون را با گیره مخصوص ببندید. با چنگال نایلون را سوراخ کرده و به مدت 2 تا دو ونیم ساعت در ظرف مخصوص فر، داخل فر بپزید.
میتوانید بعد از سرخ شدن، آن را با بلال، هویج و قارچ تزیین کنید.