Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:22

22
اسفند
املت می‌هی‌یا

املت می‌هی‌یا

در يك تابه كرفس نگيني را با 30 گرم كره خوب تفت دهيد. تخم‌مرغها را در کاسه‌اي شكسته و نمك، فلفل و زنجبيل رنده شده را به آن اضافه كرده و با چنگال 2 دقيقه هم بزنيد تا خوب مخلوط شود

مواد لازم برای 4 نفر

كرفس نگيني خرد شده....................4 شاخه

كره................60 گرم

تخم‌مرغ................8 عدد

نمك و فلفل...................به ميزان لازم

زنجبيل تازه رنده شده...................يك قاشق چايخوري

روغن مايع.................60 گرم

پياز متوسط...................يك عدد، نگيني

سير خرد شده......................2 حبه

قارچ خرد شده..........................150 گرم

ميگوي پاك كرده.....................150 گرم

گوجه‌فرنگي.........................3 عدد

ليموترش..........................يك عدد

كالباس گوشت......................5 ورق، بريده شده

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه املت قارچ با پنیر

 

 

روش‌تهیه

در يك تابه كرفس نگيني را با 30 گرم كره خوب تفت دهيد. تخم‌مرغها را در کاسه‌اي شكسته و نمك، فلفل و زنجبيل رنده شده را به آن اضافه كرده و با چنگال 2 دقيقه هم بزنيد تا خوب مخلوط شود. در تابه ديگر با بقيه‌ي كره، مخلوط تخم‌مرغ‌ها را بپزيد تا سفت شود. در تابه سوم، 60 گرم روغن را داغ کرده و پياز را در آن تفت دهيد. بعد از 3 دقيقه سير، قارچ، ميگو، گوجه‌فرنگي و آب ليمو را اضافه کرده و 10 دقيقه تفت دهيد. در مرحله‌ي آخر كرفس و كالباس را با هم مخلوط كرده و بگذاريد مواد با هم پخته و جا بيفتند. تخم‌مرغ‌ها را در يك ديس مناسب منتقل كرده و مواد را داخل آن طوري قرار دهيد كه قسمتي از تخم‌مرغ روي مواد را بگيرد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: املت، آموزش آشپزی، غذای فوری، طرز تهیه، غذای نونی، طرز تهیه املت تعداد بازديد: 232 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز