مواد لازم برای 4 نفر
كرفس نگيني خرد شده....................4 شاخه
كره................60 گرم
تخممرغ................8 عدد
نمك و فلفل...................به ميزان لازم
زنجبيل تازه رنده شده...................يك قاشق چايخوري
روغن مايع.................60 گرم
پياز متوسط...................يك عدد، نگيني
سير خرد شده......................2 حبه
قارچ خرد شده..........................150 گرم
ميگوي پاك كرده.....................150 گرم
گوجهفرنگي.........................3 عدد
ليموترش..........................يك عدد
كالباس گوشت......................5 ورق، بريده شده
بیشتربخوانید:
طرز تهیه املت قارچ با پنیر
روشتهیه
در يك تابه كرفس نگيني را با 30 گرم كره خوب تفت دهيد. تخممرغها را در کاسهاي شكسته و نمك، فلفل و زنجبيل رنده شده را به آن اضافه كرده و با چنگال 2 دقيقه هم بزنيد تا خوب مخلوط شود. در تابه ديگر با بقيهي كره، مخلوط تخممرغها را بپزيد تا سفت شود. در تابه سوم، 60 گرم روغن را داغ کرده و پياز را در آن تفت دهيد. بعد از 3 دقيقه سير، قارچ، ميگو، گوجهفرنگي و آب ليمو را اضافه کرده و 10 دقيقه تفت دهيد. در مرحلهي آخر كرفس و كالباس را با هم مخلوط كرده و بگذاريد مواد با هم پخته و جا بيفتند. تخممرغها را در يك ديس مناسب منتقل كرده و مواد را داخل آن طوري قرار دهيد كه قسمتي از تخممرغ روي مواد را بگيرد.