Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 19:24

20
اسفند
آش گوجه‌فرنگی اروميه

آش گوجه‌فرنگی اروميه

ابتدا پيازداغ، سيرداغ، زردچوبه و فلفل و رب و نعناع‌داغ را اضافه نموده سپس برنج و سبزي و پوره گوجه‌فرنگي و نخود و لوبيا قرمز پخته و نمك را اضافه كنيد. در پايان آبغوره را اضافه نموده تا نيم ساعت ديگر بجوشد.

مواد لازم

سبزي آش..........................يك كيلوگرم

برنج..................يك پيمانه

نخود پخته شده....................يك‌دوم پيمانه

لوبيا قرمز پخته شده......................يك‌دوم پيمانه

پياز خرد شده و سرخ شده..................... 2 عدد متوسط

سير سرخ شده......................يك قاشق سوپخوري

نعناع داغ.....................2 قاشق سوپخوري

زردچوبه........................يك قاشق چايخوري

نمك......................به ميزان لازم

فلفل سياه..........................يك قاشق چايخوري

پوره گوجه‌فرنگي......................3 پيمانه

رب‌گوجه‌فرنگي......................2 قاشق سوپخوري

آبغوره.....................يك پيمانه

آب2.......................... ليتر

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه‌ی آش رشته حرفه ای

 

 

 

روش‌تهیه

ابتدا پيازداغ، سيرداغ، زردچوبه و فلفل و رب و نعناع‌داغ را اضافه نموده سپس برنج و سبزي و پوره گوجه‌فرنگي و نخود و لوبيا قرمز پخته و نمك را اضافه كنيد. در پايان آبغوره را اضافه نموده تا نيم ساعت ديگر بجوشد. اين آش را مي‌توان با آب مرغ هم تهيه نمود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش، انواع آش، آش گوجه فرنگی تعداد بازديد: 321 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز