مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان بزرگ........................2 عدد
نمك و فلفل..................به ميزان لازم
كره...................100 گرم
قارچ...................225 گرم، ورقهورقه
آب گوشت بره...................125 ميليليتر(يكدوم پيمانه)
خامه...............250 ميليليتر(1 پيمانه)
جعفري................4 قاشق سوپخوري، ساطوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه + نکته مهم برای کشدار شدن پنیر
طرز تهیه آش آبغوره تبریزی
روشتهیه
بادمجانها را پوست كنده و ورقهورقه كنيد. سپس نمك پاشيده و 30 دقيقه در آبكش بگذاريد تا تلخآب آن خارج شود، سپس شسته و خشك كنيد. كره را داغ كرده و بادمجان را 5 دقيقه در آن تفت دهيد. قارچ را اضافه كرده و تفت دادن را روي حرارت متوسط 10 دقيقه ديگر ادامه دهيد، دايم آن را هم بزنيد تا يكنواخت تفت داده شود. نيمي از مايه را با غذاساز كمي خرد كرده و دوباره به تابه اضافه كنيد، مواظب باشيد له نشود. آب گوشت را اضافه كرده و 15 دقيقه آن را روي شعله ملايم بپزيد تا آب گوشت به خورد مايه برود. گاهي غذا را هم بزنيد. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و خامه را اضافه و مخلوط كنيد. قبل از اين كه غذا بجوشد، آن را از روي شعله برداشته و با جعفري تزيين كرده و سرو كنيد.