Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 17:04

2
اسفند
ساندويچ پيتای هندی

ساندويچ پيتای هندی

فر را روي 180 درجه‌ي سانتي‌گراد داغ كنيد. روغن را داغ كرده و پياز و ادويه را 2 دقيقه در آن تفت دهيد. گوشت چرخ‌كرده را اضافه كرده تفت دهيد تا آب آن كشيده شده

مواد لازم

روغن مايع.................................3 قاشق غذاخوري

پياز كوچك..........................يك عدد، ساطوري

زردچوبه......................يك‌دوم قاشق چايخوري

كاري..........................يك قاشق غذاخوري

پودر فلفل قرمز...............................يك‌چهارم قاشق چايخوري

گوشت چرخ‌كرده....................250 گرم

نمك و فلفل....................................به ميزان لازم

نعناي ساطوري...................يك قاشق غذاخوري

پنير موتزارلا.......................100 گرم

تخم‌مرغ................يك عدد، هم زده

نان پيتا......................4 عدد

  بیشتربخوانید:

روش‌تهیه

فر را روي 180 درجه‌ي سانتي‌گراد داغ كنيد. روغن را داغ كرده و پياز و ادويه را 2 دقيقه در آن تفت دهيد. گوشت چرخ‌كرده را اضافه كرده تفت دهيد تا آب آن كشيده شده و سرخ شود.(6 تا 7 دقيقه) سپس گوشت را از روي شعله برداريد پس از اينكه سرد شده، پنير و نعناع را اضافه كنيد. و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. تخم‌مرغ را به گوشت اضافه كنيد  و مخلوط كنيد. سپس نيمي از مايه را روي يكي از نان‌ها پهن كرده و نان دوم را روي آن قرار داده فشار دهيد همين كار را با مايه انجام دهيد. نان‌ها را در فويل پيچيده و 10 دقيقه در فر قرار دهيد. بقيه، سپس از فر خارج كرده برش زده و سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: فست فود، ساندویچ، غذای فوری، نان پیتا، آموزش اشپزی تعداد بازديد: 147 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز