مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
برنج............................3 پیمانه(500 گرم)
رشته پلویی......................200 گرم
روغن مایع....................به میزان لازم
گوشت چرخ کرده...................300 گرم
پیاز.............................یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه...................به میزان لازم
دارچین......................کمی
ادویه پلویی.................به میزان لازم
کشمش...................100 گرم
خرما......................15 عدد
پیازداغ...............................کمی به دلخواه
محلول زعفران..........................یک قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم
طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان
روشتهیه
برنج را از چند ساعت قبل با آب ولرم شسته و همراه مقداری نمک خیس کنید. برنج را در قابلمهای که گنجایش برنج و رشته را داشته باشد بجوشانید. 5 دقیقهی آخر، رشته را نیز به برنج در حال جوش اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه که رشتهها کمی نرم شدند، آبکش کنید. سپس یک لیوان آب گرم را همراه با 4 قاشق روغن مایع روی برنج داخل آبکش بریزید. یک تا 2 قاشق روغن ته قابلمه ریخته، به دلخواه سیبزمینی یا نان برای تهدیگ بگذارید. سپس برنج و رشتهی آبکششده را با کفگیر در قابلمه ریخته و دم کنید. برای تهیهی کوفتهریزه گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و کمی ادویه پلویی مخلوط کرده، با یک قاشق روغن مایع و یکدوم لیوان آب با حرارت کم بپزید و بعد سرخ کنید. رشتهپلو را در ظرف مورد نظر کشیده و با کشمش، خرمای سرخ شده، پیازداغ و کوفتهریزه سرو کنید. میتوانید از برنج زعفرانی نیز برای تزیین این پلو استفاده کنید.