مواد لازم برای 6 نفر
سیبزمینی.......................4 عدد
روغن مایع..................یکسوم پیمانه، سرخکردنی
پیاز بزرگ....................یک عدد
روغن مایع......................2 قاشق غذاخوری، برای داخل گوشت
گوشت چرخ شده........................250 گرم
رب گوجهفرنگی....................2 قاشق غذاخوری
آب.....................یک لیوان
نمک، فلفل سیاه......................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک مرغ عسلی در فر
روشتهیه
سیبزمینیها را پوست کنده و بشویید. سپس به ضخامت نیمسانتیمتر ورقه ورقه کنید. در تابهای روغن بریزید و هردو طرف سیبزمینیها را چند دقیقه سرخ کنید تا نیمپز شود. پیاز را ساطوری کرده و با 2 تا3 قاشق روغن تفت داده و گوشت را به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه، رب، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. در انتها آب را افزوده و در تابه را ببندید تا گوشت خوب بپزد.
سیبزمینیها را داخل یک سینی چیده و سس گوشت را روی آن بریزید و با لایهی دیگری از سیبزمینی بپوشانید. سینی را به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای 170 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا روی سیبزمینیها کمی طلایی رنگ شود.
منبع : شور و شیرین