Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 12:17

11
دی
راز خوشمزه شدن سوپ جو

راز خوشمزه شدن سوپ جو

برای پخت سوپ‌ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه‌تر شود.

تحریریه زندگی آنلاین : برای پخت سوپ‌ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه‌تر شود.

  • یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ‌ها استفاده از عصاره‌های مرغ و گوشت در آن‌ها است. دقت کنید اول عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.
  • در نیم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آب‌لیمو اضافه کنید و اجازه بدهید کمی باهم بپزند.
  • برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جاافتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.
  • بهتر است از مواد تازه استفاده کنید بااین‌حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ‌زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.
  • سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
  • برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که روی سوپ می‌آید را با قاشق بردارید.
  • سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می‌شود، طعم بهتری پیدا می‌کند.
  • در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب‌زمینی پوست‌کنده در آن قرار دهید و بعد از 15 دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.
  • برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذا ساز بریزید و پوره‌کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
  • یک و نیم قاشق چای‌خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط‌کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
  • افزودن خامه هم می‌تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.
  • سوپ جو را می‌توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت‌زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحاً از جوی پرک استفاده کنید که سریع‌تر آماده می‌شود و احتمال ته گرفتن آن‌هم کم است.
  • لازم نیست پیاز و سیب را خردکنید. آن‌ها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به‌طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به‌این‌ترتیب هم به مرغ طعم داده‌اند و هم تکه‌های ریز آن‌ها در ظرف باقی نمی‌ماند.

 

مواد لازم

جو پوست‌کنده ................1 لیوان

هویج بزرگ................... 1 عدد

عصاره مرغ................. 1 عدد

رب گوجه‌فرنگی.................2 قاشق غذاخوری

پیاز..................1 عدد

نمک و زردچوبه................. به مقدار لازم

کرفس + جعفری..................به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

برای پخت سوپ جو، می‌توانید جو را چند ساعت خیس کنید. جو را بگذارید بپزد. وقتی نیم‌پز شد هویج را نگینی خردکنید و به آن اضافه کنید.  پیاز را خردکرده و سرخ‌کنید، به آن زردچوبه و رب اضافه کنید کمی که سرخ شد به سوپتان اضافه کنید. عصاره مرغ و کرفس خردشده را به سوپ خود اضافه کنید و نیم ساعت بگذارید سوپتان جا بیفتد. اگر بخواهید از مرغ استفاده کنید مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و جو و هویج خردکرده داخل قابلمه بپزید، و اجازه بدهید مغزپخت شوند و بعد سبزی یا کرفس و رب را به سوپ اضافه کنید و بگذارید باهم خوب بپزند. و جا بیفتد، و در آخر آب‌لیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بپزند.  اگر می‌خواهید از جو پرک استفاده کنید مرغ و هویج و پیاز را بپزید و در آخر جو پرک و سبزی و ... را اضافه کنید. زیرا جو پرک زود له می‌شوند.

برچسب ها: سوپ، طرز تهیه سوپ، ترفندهای آشپزی، آموطش آشپزی تعداد بازديد: 273 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز