Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 19:52

9
دی
خورش بامیه هندی

خورش بامیه هندی

روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود. آن‌گاه زنجفیل و سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه مخلوط نمائید. حالا زردچوبه، زیره، گراماسالا، تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن زیتون ................یک‌چهارم پیمانه

پیاز ریز خرد کرده  ................. 1 عدد درشت

زنجفیل رنده کرده.............. یک‌دوم قاشق سوپخوری

سیر له کرده................... یک حبه

زردچوبه.............. یک‌دوم قاشق چایخوری

زیره................... یک‌دوم قاشق سوپخوری

گراماسالا............... یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر گشنیز...................... یک‌قاشق چایخوری

نمک و فلفل..................... به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی...............2 قاشق سوپخوری

بامیه................ 800 گرم

سیب‌زمینی.............. 400 گرم

 

 

طرز تهیه

روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود. آن‌گاه زنجفیل و سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه مخلوط نمائید. حالا زردچوبه، زیره، گراماسالا، تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمائید. سپس رب گوجه‌فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید و به میزان کافی آب اضافه کنید. تا بجوش آید، در این فاصله بامیه‌ها را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و به مواد فراهم کرده بیفزائید تا بامیه کمی بپزد سپس سیب‌زمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا خورش پخته و جا بیفتد.

بیشتر بخوانید:

انواع خورش بامیه + طرز تهیه

آموزش بلانچ کردن بامیه

ترشی بامیه به سبک خانگی + دستور تهیه

 

برچسب ها: بامیه، خورش بامیه، ترشی بامیه، طرز تهیه خورش بامیه تعداد بازديد: 175 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز