تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن زیتون ................یکچهارم پیمانه
پیاز ریز خرد کرده ................. 1 عدد درشت
زنجفیل رنده کرده.............. یکدوم قاشق سوپخوری
سیر له کرده................... یک حبه
زردچوبه.............. یکدوم قاشق چایخوری
زیره................... یکدوم قاشق سوپخوری
گراماسالا............... یکدوم قاشق چایخوری
پودر گشنیز...................... یکقاشق چایخوری
نمک و فلفل..................... به میزان لازم
رب گوجهفرنگی...............2 قاشق سوپخوری
بامیه................ 800 گرم
سیبزمینی.............. 400 گرم
طرز تهیه
روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود. آنگاه زنجفیل و سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه مخلوط نمائید. حالا زردچوبه، زیره، گراماسالا، تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمائید. سپس رب گوجهفرنگی را افزوده و کمی تفت دهید و به میزان کافی آب اضافه کنید. تا بجوش آید، در این فاصله بامیهها را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و به مواد فراهم کرده بیفزائید تا بامیه کمی بپزد سپس سیبزمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا خورش پخته و جا بیفتد.
بیشتر بخوانید:
انواع خورش بامیه + طرز تهیه
آموزش بلانچ کردن بامیه
ترشی بامیه به سبک خانگی + دستور تهیه